Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΔΣ την Πέμπτη στη Super League

Όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, την προσεχή Πέμπτη (24/4) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για την επικύρωση της βαθμολογίας και την έγκριση του τηλεοπτικού προγράμματος των πλέι οφ.
Ακόμη, θα συζητηθούν θέματα για την αναβάθμιση το πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδους, καθώς και αυτά που αφορούν τις σχέσεις με τη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 24/4/2014 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Θέματα εκ των εργασιών της Επιτροπής Αναβάθμισης του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014–15.
2. Προτάσεις του Συνεταιρισμού προς την Ε.Π.Ο. αναφορικά με την τροποποίηση του Καταστατικού & των Κανονισμών της Ε.Π.Ο. – Ειδική συζήτηση περί του σχεδίου του νέου Καταστατικού της ΕΠΟ.
3. Κατανομή σε τακτικούς και αναπληρωματικούς των διαιτητών που έχει εκλέξει η Super League στην Α' Ε.Ε.Ο.Δ. και στο Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με το από 24/3/2014 έγγραφο αίτημα της Ε.Π.Ο.
4. Επικύρωση Βαθμολογικού Πίνακα κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 14.
5. Έγκριση Τηλεοπτικού Προγράμματος Αγώνων Play Offs Super League ΟΠΑΠ 2013 – 14.
 6. Σχέσεις με Football League.
7. Έγκριση συνεργασίας με την εταιρεία “PANINI SpA”.
 8. Διάφορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.