Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Κωστούλας «Τον Μπακάκη τον ήθελαν πολλές ομάδες»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924.gr για την μεταγραφή του Μιχάλη Μπακάκη στην ΑΕΚ, τους λόγους που επέλεξαν τελικά την Ένωση ανάμεσα σε πολλές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του αλλά και την προσφορά του ποδοσφαιριστή την ομάδα του Αγρινιού. 

Επιλογή του Μιχάλη Μπακάκη αλλά και οικονομικοί λόγοι ήταν οι δύο παράγοντες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του 23χρονου δεξιού μπακ στην ΑΕΚ. 


 «Ήταν μια μεταγραφή που ήθελαν πολλές ομάδες στο ρόστερ τους, ωστόσο το οικονομικό κομμάτι αλλά και το ότι η ΑΕΚ ήταν πρώτη επιλογή του ίδιου του Μπακάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την απόφαση», τόνισε αρχικά στο ΑΕΚ1924.gr ο πρόεδρος του Παναιτωλικού και συνέχισε: «Σύμφωνα με όσα εκτιμούν και από την ΑΕΚ, αλλά και εγώ πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ταιριάξει με το ρόστερ της . Είναι νέος παίκτης και έχει προοπτικές για το μέλλον.» 

 Τέλος, όσον αφορά την προσφορά του στον Παναιτωλικό ο κ. Κωστούλας δήλωσε: «Είχε πολύ σημαντική προσφορά στην ομάδα μας, μην ξεχνάμε ότι έγινε παίκτης του Παναιτωλικού ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα από 16 ετών, οπότε έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας. Έιναι ένα από τα δικά μας παιδιά που βγήκαν από τις υποδόμές μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.