Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παίρνουν μπρος οι «μηχανές»

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στο Αγρίνιο ο Φώτης Κωστούλας και θα ξεκινήσουν οι επαφές για τον σχεδιασμό του Παναιτωλικού της επόμενης σεζόν.Με την επιστροφή του Φώτη Κωστούλα, ο οποίος αναμένεται στο Αγρίνιο στο τέλος της εβδομάδας, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναιτωλικό.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι Αγρινιώτες κάθονται όλες αυτές τις μέρες με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά με την επιστροφή του προέδρου θα οριστικοποιηθούν κάποια θέματα.

Συγκεκριμένα, σε πρώτο πλάνο για τα «καναρίνια» είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων και οι παραμονές παικτών, όπως οι Ανέν, Γκάλο, Καμαρά και άλλων.

Από εκεί και πέρα, από την εγχώρια αγορά έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες. Μεταξύ αυτών είναι οι Σαρακατσάνος, Μάρτινις, Τσαμπούρης. Παράλληλα, δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που θέλει τον Παναιτωλικό να ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Μακρή (φώτο) του ΟΦΗ.

Το ενδιαφέρον, όμως, το βάρος έχει πέσει στην αγορά του εξωτερικού, αλλά θα γίνουν προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά εν όψει της νέας σεζόν.

sport-fm.gr

1 σχόλιο:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.