Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

«Δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα»

Παρόμοια με πέρσι χαρακτήρισε την εικόνα των φακέλων που κατατέθηκαν προς αδειοδότηση ο Γιώργος Δημητρίου, υπεύθυνος παράγοντας της ΕΠΟ, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην δύσκολη για εκείνον αξιολόγηση και στη συνέχεια ανακοίνωση των αδειών που ζήτησαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Γιώργος Δημητρίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

O υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠO τόνισε ότι οι ομάδες που δεν πήραν την άδεια είναι πάνω-κάτω οι ίδιες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο, ενώ αναφέρθηκε στην περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα που εκφράζει τις αντιρρήσεις του.


«Ακούω από χθες διάφορες δηλώσεις, τοποθετήσεις και δεν τις αντιλαμβάνομαι. Αυτοί που θίγονται (ο ΠΑΣ), αφού για τρίτη χρονιά δεν πήρε άδεια. Μπορεί να κάνει μία δημοσίευση στον Τύπο και να ζητήσει να ανοίξει ο φάκελός της», τόνιζε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρίου.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δημητρίου μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για

-την εικόνα των ομάδων που φέτος ζήτησαν άδεια και αν ήταν καλή σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο

«Δεν μπορεί να απαντηθεί με απόλυτη ακρίβεια αυτό. Είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις που υπάρχουν σε κάθε ομάδα, όμως δεν έχει αλλάξει δραματικά ο αριθμός των ομάδων που δεν πήραν άδεια σε σχέση με πέρσι».

-το αν κάποια ομάδα είναι χειρότερη σε σχέση με πέρσι, με εξαίρεση των Πανιώνιο και τον Άρη που κατέθεσαν φάκελο

«Σας λέω και πάλι ότι αυτά είναι σχετικά. Ακούω από χθες διάφορες δηλώσεις, τοποθετήσεις και δεν τις αντιλαμβάνομαι. Αυτοί που θίγονται (ο ΠΑΣ), αφού για τρίτη χρονιά δεν πήρε άδεια. Μπορεί να κάνει μία δημοσίευση στον Τύπο και να ζητήσει να ανοίξει ο φάκελός της».

-την επόμενη διαδικασία

«Έχω τονίσει πολλάκις ότι η διαδικασία της Έφεσης προδικάζει το αν είναι σύννομη η πρώτη απόφαση. Έχω τον άχαρο ρόλο να υπενθυμίζω τις διατάξεις του κανονισμού. Εάν η Εφέσεων χορηγήσει τις άδειες ή όχι δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Άλλωστε, αυτό είναι το σωστό, αφού δεν θέλουμε να έχομε επικοινωνία μαζί τους»

-το Financial Fair Play που θα υπάρξει από την UEFA

«Πρόκειται για μία τελείως διαφορετική διαδικασία και είναι το στάδιο που τσεκάρει το στάδιο από τον έλεγχο των φακέλων μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων. Αυτό γίνεται από την UEFA, όμως έχει προηγηθεί ένας αντίστοιχος έλεγχος από την ΕΠΟ. Οι ομάδες πρέπει να αποδείξουν μέχρι τις 30 Ιουνίου ότι δεν έχουν οφειλές στις απαραίτητες κατηγορίες. Η ΠΑΕ υποχρεούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τον Ιούνιο, η UEFA τα αξιολογεί και ενδέχεται να κληθούν ξανά στοιχεία τον Σεπτέμβριο, κάτι που είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Μάλιστα, είχε δοθεί μία ποινή με αναστολή σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.