Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Τίτορμος στα Δημοτικά Σχολεία

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 88 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε στην έκδοση της ιστορίας του Τίτορμου, που αποτελεί το έμβλημα του Παναιτωλικού από την ίδρυσή του Συλλόγου. Με κείμενα που συνοδεύονται από σκίτσα του Χρήστου Παπανίκου, περιγράφεται η ιστορία του μυθικού Αιτωλού. Η συνάντησή του με τον μεγαλύτερο Ολυμπιονίκη, τον Μίλωνα Κροτωνιάτη, ο οποίος, διαπιστώνοντας τη δύναμη του Τίτορμου, αναφώνησε «ούτος άλλος Ηρακλής» και αναγνώρισε τις αρετές του χαρακτήρα του.

Με την έκδοση αυτή η ΠΑΕ Παναιτωλικός επιδιώκει να κάνει ευρύτερα γνωστή την ιστορία του Τίτορμου και του Συλλόγου, ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές. Το πρωί με επισκέψεις ποδοσφαιριστών της επαγγελματικής ομάδας και των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού σε Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου, έγινε διανομή χιλιάδων εντύπων στους μαθητές.


Συγκεκριμένα το 1ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφτηκαν ο Τζούνιορ, από την ομάδα Κ20 ο Δημουλάς και ο προπονητής της Ακαδημίας Αλ. Ρήγας.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο (φωτο), ο Καμαρά, ο Πασάς, οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Ν. και Αλ. Αθανασίου, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη.
Το 8ο Δημοτικό Σχολείο ο Μπακάκης, ο Μαρτίνες, οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Ντίνος και Κοζάκης, καθώς και ο Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφτηκαν ο Γοδόι, ο Γκάλο, οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Γεωργίου και Καραλής, συνοδευόμενοι από τον προπονητή της Κ17 Γ. Ταράση.
Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο 3ο, 6ο, 16ο, 20ο και 21ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι επισκέψεις και θα καλυφθεί το σύνολο των Δημοτικών Σχολείων του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.