Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τιμήθηκαν το Φιλεκπαιδευτικό έργο και φίλαθλοι


 Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 88 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, τιμήθηκε σήμερα το σπουδαίο Φιλεκπαιδευτικό έργο του Παναιτωλικού, με την ίδρυση και λειτουργία επί 57 χρόνια Νυχτερινών Σχολών, που έδωσαν τη δυνατότητα να μάθουν γράμματα περισσότεροι από πέντε χιλιάδες άπορα, ορφανά και εργαζόμενα παιδιά. Απονεμήθηκε πλακέτα στη μνήμη του μακροβιότερου δάσκαλου των Σχολών, του Πάνο Ζαφαράνα, που προσέφερε τις υπηρεσίες του 21 χρόνια. Την πλακέτα παρέλαβε ο  γιός του Κώστας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα, τιμώντας συμβολικά το σύνολο όσων συνέβαλαν στο Φιλεκπαιδευτικό έργο του Συλλόγου μας.Τιμήθηκε επίσης ο Γιώργος Γιαννόπουλος που ζει στις ΗΠΑ, όπου οργάνωσε δεκάδες φίλους του Παναιτωλικού προσφέροντας υλική και ηθική συνδρομή, τιμώντας συμβολικά στο πρόσωπό του τους απανταχού φιλάθλους μας.Επίσης, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος (Κόκαλος) που από μικρή ηλικία βρίσκεται δίπλα στον Παναιτωλικό, στηρίζοντάς τον με ανιδιοτέλεια και στις χαρές και στις λύπες.

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστα Νικάκη το κύπελλο στην ομάδα Παίδων του Παναιτωλικού, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.