Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Στην Αργεντινή η ηγεσία του Παναιτωλικού

Στο πλαίσιο των επισκέψεων σε χώρες του εξωτερικού που πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια στελέχη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, ταξίδεψαν την Πέμπτη στην Αργεντινή ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης. Κατά την παραμονή τους στη χώρα της Λατινικής Αμερικής θα έχουν συναντήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές), καλλιεργώντας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, ενώ θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων. Η διοικητική τους οργάνωση, ο τρόπος λειτουργίας των επαγγελματικών τμημάτων, η δομή και λειτουργία των τμημάτων υποδομής, οι εγκαταστάσεις, οι προσφερόμενες υπηρεσίες στους φιλάθλους και η γενικότερη φιλοσοφία τους για το άθλημα, αποτελούν τομείς με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ήδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη της Μπόκα Τζούνιορ (στη φωτο οι πρόεδροι Jorge Amor Ameal και Φώτης Κωστούλας ανταλλάσουν αναμνηστικά), ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες επαφές και συνεργασίες με παράγοντες άλλων ομάδων. Στο διάστημα της παραμονής τους στην Αργεντινή θα παρακολουθήσουν και αρκετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες (μεταξύ αυτών και το μεγάλο ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορ – Ρίβερ Πλέιτ), όπως επίσης και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αργεντινή και έχουν προταθεί στην ομάδα μας για μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.