Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η αποστολή του αυριανού αγώνα

Μετά και την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης ανακοινώθηκαν οι 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ (ώρα 15:00).

Τσενάνο, Μπαμπανιώτης, Δέντσας, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Γκούνκελ, Καούνος, Καραμαλίκης, Μπαϊκαρά, Ετζενγκέλε, Μπουμάλ, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Ρότσα, Αναστασιάδης, Παππάς, Κούσας, Μπελεβώνης, Γκούρμα. 


Συνολικά 21 παίκτες επέλεξε για την αποστολή της ομάδας μας ο κ. Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο και με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό. 
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στις στημένες φάσεις. 
Ο κ. Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες: 
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Μονιάκης, Λιαπάκης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Πίτσος, Μπερτίν, Αγρίτης, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Μπούρμπος. 
-Η αποστολή του ΟΦΗ σήμερα στις 14:30 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" για το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
ΤΗΝ Τρίτη στις 10:10 η αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.