Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ 150 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ...

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έγκαιρα με έγγραφό της ενημέρωσε για την πρόθεση των φιλάθλων της να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιτωλικός και όλη τη εβδομάδα ήταν σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους για την εξασφάλιση εισιτηρίων και την ομαλή όσο και ασφαλή μετακίνηση (οργανωμένα ή μεμονωμένα) των φιλάθλων.
Παρά τις προσπάθειές μας και για λόγους που έχουν να κάνουν με την αδυναμία συνεννόησης της γηπεδούχου ομάδας με την Αστυνομία, δεν βρέθηκε τρόπος να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοί μας στο Στάδιο Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι εκδρομές που προετοιμάζονταν.
Όμως, σήμερα Σάββατο, από την ΠΑΕ Αναγέννηση, η οποία κατέβαλλε κάθε προσπάθεια να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπήρχαν, ενημερωθήκαμε ότι μπορούν να εξασφαλιστούν περίπου εκατό (100) έως εκατόν πενήντα (150) εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναιτωλικού. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα την Κυριακή στην Καρδίτσα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους Συλλόγους Φιλάθλων του Παναιτωλικού ή την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την προμήθεια εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.