Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ;

Κινηση που έκανε έξω φρενών τους διοικούντες την "κιτρινόμαυρη" ομάδα και προκαλεί εκνευρισμό στο φίλαθλο κόσμο. Συγκεκριμένα αιφνιδιαστικά και δίχως την παραμικρή ενημέρωση στην ΠΑΕ, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, η αστυνομία έδωσε εντολή να τοποθετηθούν κιγκλιδώματα στην δεξιά πλευρά της σκεπαστής εξέδρας ώστε να φιλοξενούνται εκεί πλέον οι οπαδοί των αντιπαλων της Αναγέννησης! Αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιείται ένα μεγάλο μέρος της εξέδρας δίπλα ακριβώς στην επισήμων, δημιουργούνται απιστευτα προβλήματα με τους κατόχους διαρκείας και μειώνονται οι θέσεις φιλάθλων!!! Κι όχι μόνο αυτό αλλα τινάζεται στον αέρα ο σχεδιασμός τοποθέτησης των φιλάθλων. Δεν θα υπαρχει διαχωριστικό πλέον στα εισιτήρια των 20 και 15 ευρώ και θα μπαίνουν απο την ίδια πόρτα πράγμα απαράδεκτο και πρωτοφανές!!!

Ολα αυτά σ' ενα γήπεδο που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τα τελευταία δεκα χρόνια είναι ως απο τα πλέον κόσμια παρά τη μαζική προσέλευση των φιλάθλων, σ' ενα γήπεδο που δεν αναβουν καπνογόνα, σ' ενα γήπεδο που οι φίλαθλοι της Αναγέννησης έχουν γράψει ιστορία φιλοξενώντας οπαδούς άλλων ομάδων (Γιάννινα Παναιτωλικός, Δοξα Δράμας) παρακολουθώντας παρέα τα μάτς!!! Φέτος κατα παράδοση δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως προβλημα με την αστυνομία μάλιστα να μην έχει καθόλου φόρτο εργασίας και να μην χρειάζεται ούτε η παρουσία ειδικών δυνάμεων. Παρόλα αυτά με την ακατανόητη αυτή ενέργεια μπαίνει φυτίλι στις σχέσεις διοίκησης - αστυνομίας και δημιουργούνται και παράπλευρά προβλήματα.

ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Η Αναγέννηση αν ισχύει αυτό το νέο μέτρο θ' αναγκαστεί να μη δίνει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους σ' ενα γήπεδο που χωράει 5.000 κόσμο!!! Διότι θα χάσει τη μισή κεντρική θύρα! Υπαρχει δηλαδή περίπτωση η ομάδα ν' αναγκαστεί να μην δώσει εισιτήρια στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στους φιλάθλους της ομάδας του Αγρινίου με τους οποίους οι φιλοι της Αναγέννησης έχουν άριστες σχέσεις!!!

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

Το Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτας είναι ένα απο τα καλύτερα γήπεδα της Β' Εθνικής! Μεγάλο, άνετο με εύκολη πρόσβαση και φιλόξενο. Δυστυχώς ομως με λογικές ακατανόητες τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί απερίγραπτα προβλήματα απο την τυπολατρεία και την ευθυνοφοβία, μ' αποτέλεσμα να φθάσουμε στο απιστευτο σημείο προπερσι με την ανεπάρκεια αρχών και πιθανότατα με "πονηρούς" σκοπούς κάποιων άλλων να κλείσει και να εξοριστεί η ομάδα για έναν αγώνα στο γήπεδο των Γρεβενών!!! Ολα αυτά ήλθαν στο μυαλό των διοικούντων την Αναγέννηση και ακούστηκαν και σκέψεις για ομαδική παραίτηση!!! "Δεν γίνεται να ασχολούμαστε όλη ημέρα με την ομάδα, να τα δίνουμε όλα απο την αγάπη μας και τη διάθεσή μας να βοηθήσουμε, να έχει η ομάδα δρομολογήσει έργα εκατομμυρίων ευρώ στο γήπεδο και ν' αντιμετωπίζεται κατ' αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο απο φορείς της πολης! Να παραιτηθούμε να τους δώσουμε τα κλειδιά και να τους καταστήσουμε ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ στην συνείδηση των χιλιάδων φιλάθλων της Καρδίτσας που χαίρονται να πάνε στο γήπεδο και κάποιοι προσπαθούν να τους το κόψουν" ηταν μερικές απο τις φράσεις που ακούστηκαν κατα την μίνι σύσκεψη της διοίκησης στο Στάδιο. Το βράδυ της Πέμπτης πιθανότατα θα εκδοθεί και καυστική ανακοίνωση για όλα τα παραπάνω, ενώ στην προγραμματισμένη σύσκεψη με την Αστυνομία που γίνεται κάθε Πέμπτη θα παραστεί συσσωμο το διοικητικό συμβούλιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ


ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Κάνατε το γήπεδο φυλακή!
Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση κατά της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του κ. Αγγελή για το Στάδιο της Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, μετα την ξαφνική και αναίτια παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Αγγελή, σύμφωνα με την οποία απαιτήθηκε από τη διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού Καρδίτσας, η καθαίρεση και μεταφορά των κιγκλιδωμάτων της σκεπαστής εξέδρας προς την πλευρά του κολυμβητηρίου στη Θύρα 3, συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα: Καταγγέλει την απαράδεκτη, πρωτοφανή και αναίτια απαίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Αγγελή, για τη μεταφορά των κιγκλιδωμάτων της σκεπαστής εξέδρας από τη βόρεια στη νότια πλευρά, εν αγνοιά της διοίκησης της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, με συνέπεια, τρεις ημέρες πριν από τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, να δημιουργηθεί ανάστατωση στη διάθεση των ήδη τυπωμένων εισιτηρίων, με συγκεριμένους αριθμούς θέσεων.
Στους μέχρι τώρα εντός έδρας αγώνες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δε δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο και για αυτό η ενέργεια του κ. Αγγελή κρίνεται ως επιεικώς απαράδεκτη.
Είναι γεγονός ότι την τελευταία τετραετία, τόσο ο πρώην αστυνομικός διοικητής κ. Χαλάτσης όσο και ο σημερινός κ. Αγγελής έχουν μεταβάλει το Αθλητικό Κέντρο σε φυλακές ζητώντας συνεχώς πρόσθετα κιγκλιδώματα τη στιγμή που στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας, αυτά αφαιρούνται. Δυστυχώς έναν πανέμορφο χώρο άθλησης τον έχουν μεταβάλει σε χώρο που να θυμίζει σωφρονιστικό κατάστημα!
Η διοίκηση της Αναγέννησης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει ζωντανή την αγαπημένη ομάδα όλων των Καρδιτσιωτών και η αστυνομική διεύθυνση με τις ενέργειες της βάζει φρένο στις προσπάθειες που καταβάλλονται με πολύ κόπο.
Καταγγέλουμε στη συνείδηση όλων των Καρδιτσιωτών τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες του αστυνομικού διοικητή εις βάρος της ομάδας μας και απαιτούμε άμεσα να αλλάξει αυτή η απόφαση η οποία πάρθηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα με αιφνιδιαστικό τρόπο, ώστε να επανέλθουμε στην προηγούμενη κατάσταση.
Επίσης επισημαίνουμε ότι οι παραπάνω ενέργειες θεωρούνται σκόπιμες ενδεχομένως υποκινούμενες με στόχο να πλήξουν αγωνιστικά και οικονομικά την ομάδα μας τη στιγμή που σε κανένα παιχνίδι της τελευταίας τετραετίας δεν υπήρξε η παραμικρή αφορμή για τη λήψη τόσων ακραίων μέτρων.
Ζητούμε συγνώμη από τη διοίκηση του Παναιτωλικού και των φιλάθλων της για τη μη διάθεση εισιτηρίων σε περίπτωση που η αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας δεν αλλάξει την τελευταία αποφασή της.
Θα ήταν χαρά μας και έτσι το προγραμματίζαμε να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στο Στάδιο της Καρδίτσας την προσεχή Κυριακή. Επίσης ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων από τους φιλάθλους της ομάδας μας για την αναστάτωση που ενδεχομένως θα δημιουργηθεί.
Ζητούμε επίσης, τη συμπαράσταση και την άμεση παρέμβαση του συμπολίτη μας Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ραχωβίτσα για τη διευθέτηση του προβλήματος, γνωρίζοντας ο ίδιος σε τι κατάσταση βρίσκονται τα Ελληνικά γήπεδα.
Τέλος σε περίπτωση που η αποφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης δεν αλλάξει η διοίκηση της ομάδας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μεταφέρει την έδρα της ομάδας μας σε άλλο γήπεδο, στερώντας έτσι τη δυνατότητα από τους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα αγωνιζόμενη στην έδρα τους".

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. ΒΑΛΑΝΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ . ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.