Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Νέο ταξίδι για Μπελεβώνη

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας μίλησε χωρίς περιστροφές στο Ράδιο Ακαρνανία και ανέλαβε την ευθύνη για τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του. Τόνισε πάντως, ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, δεν τον ενδιαφέρει η προπονητολογία και γνωρίζει που και πότε κάνει λάθη. «Αποδείχθηκε λάθος η επιλογή μου να παίξουμε έτσι στα Γιάννενα. Ήθελα να δείξω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα», σημείωσε μεταξυ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Νέο ταξίδι για Μπελεβώνη

Για την Αργεντινή αναμένεται να αναχωρήσει την Πέμπτη ο γενικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης κι εκεί θα έχει συνάντηση με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη συγκεκριμένη αγορά. Το ενδιαφέρον του Μπελεβώνη, εστιάζεται κυρίως σε επιθετικούς και αμυντικους μέσους, ενώ μαζί του ίσως βρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας.

Αγωνιστικά νέα

Στην προπόνηση της Τετάρτης, έγινε εξάσκηση στα τελειώματα φάσεων και οικογενειακό διπλό. Δεν πήρε μέρος ο Βασίλης Γκόλιας που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χάρης Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.