Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Θεοδωρίδης: Μου ζητούν το αυτονόητο: γκολ!

Αρχικά αναφέρθηκε σε όσους τον ψήφισαν MVP της ομάδας την περσινή περίοδο.

«Θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ, ξεχωριστά σε κάθε έναν, γιατί ήταν μια ηθική ικανοποίηση που απάλυνε λίγο την πικρία για το ότι δεν καταφέραμε να παίξουμε τουλάχιστον στα μπαράζ».

Όμως δε σταμάτησε με τις ευχαριστίες του μόνο προς τους φιλάθλους...

«Μη ξεχάσεις τους συμπαίκτες μου! Χωρίς αυτούς, χωρίς το σύνολο, χωρίς την ομάδα, δε μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο»!

Κάνοντας τη βόλτα μας, η αλήθεια είναι ότι έδειχνε αρκετά εξοικειωμένος με την πόλη. Πως περνάς εδώ Γιώργο;

«Νιώθω ευτυχισμένος, είμαι πολύ καλά και πιστεύω πως αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Πολλές φορές με σταματούν φίλαθλοι στο δρόμο και χαίρομαι που μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ πάντα αλλά προσπαθώ να τους περάσω την πραγματικότητα: η χρονιά που έρχεται δεν είναι καθόλου εύκολη».

Συνήθως τι ζητούν από σένα οι φίλαθλοι; «Μου ζητούν το αυτονόητο: γκολ!» είπε χαμογελώντας και συνέχισε: «Δε μ’ ενδιαφέρει να βάλω τα πιο πολλά γκολ ή τα πιο ωραία. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν όλοι γκολ κι ας έχω τα λιγότερα στο τέλος της χρονιάς. Το σημαντικό είναι οι βαθμοί της νίκης, γιατί δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Σίγουρα θα έρθουν κι άσχημα αποτελέσματα».

Τι περιμένεις λοιπόν, από τον κόσμο του Παναιτωλικού, στη δύσκολη χρονιά που προέβλεψες;

«Είναι σίγουρα το δυνατό μας σημείο! Είναι “κλειδί” επιτυχίας η υπομονή και η στήριξή του στις δύσκολες στιγμές. Αποτελεί βαρόμετρο και πηγή δύναμης για μας η συμπαράστασή του, ιδιαίτερα στα δύσκολα».

Πηγαίνοντας τη συζήτηση προς τα... «εσωτερικά» της ομάδας τον ρωτήσαμε για τους νέους συμπαίκτες του.

«Είναι ποιοτικοί παίκτες χωρίς αμφιβολία... και εξαιρετικοί χαρα-κτήρες! Είναι νέοι αλλά δεθήκαμε, και σ’ αυτό βοήθησε πολύ και ο Μάκης” (Μπελεβώνης).

Αλήθεια, τι σημαίνει να είσαι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας;

«Αρχηγός μας είναι ο Μάκης (Μπελεβώνης). Διαθέτει την ικανότητα να μας μιλάει και να μας εμψυχώνει κάθε φορά στα αποδυτήρια. Πάντως είναι τιμή για μένα και ταυτόχρονα δύναμη για να ανταπεξέλθω στις ευθύνες που μπορεί να έχει ένας αρχηγός. Χαίρομαι στ’ αλήθεια γι’ αυτό».

Τελειώνοντας τον ρωτήσαμε αν τα γκολ “ακριβείας” που πετυχαίνει μπορεί να είναι και αποτέλεσμα... μαθηματικών υπολογισμών! Μέσα στα γέλια που του προκάλεσε η ερώτηση, απάντησε: «Δε τα πάω καθόλου καλά με τα μαθηματικά, σε αντίθεση με το Χάρη (Παππά)!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.