Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΑ...

epomenos_agonas
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - 16:00-ConnX TV)

Γηπεδούχοι: Ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει Λεβαδειακού. Μετά το τέλος του χαλαρώματος, ο Γιάννης Νταλακούρας ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του, που είναι οι εξής: Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Ρότσα, Καούνος, Μπουμάλ, Παππάς, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης, Δέντσας, Μουμίν, Αναστασιάδης, Μόρετς, Γκούρμα, Γκούνκελ, Βούκοβιτς, Εντζενγκουέλε , Παλαιολόγος, Πασάς. Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Μπακάκης και Μπαϊκαρά, που όλη την εβδομάδα γυμνάζονταν μόνοι τους, ενώ αποκλείστηκε κι ο τιμωρημένος Κούσας.

Φιλοξενούμενοι: 
Με πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Χαιρώνεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βασίλης Βούζας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία ταξίδεψε στο Αγρίνιο, στην οποία συμπεριέλαβε τους εξής παίκτες: Στρατηλάτη, Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Σωτήρχο, Ζαπρόπουλο, Τριποτσέρη, Αλεξίου, Κόλτζο, Σερζίνιο, Έβερτον, Ταραλίδη, Tάσιτς, Nαπολεόνι, Μουρατίδη, Zαχάρια, Βασιλείου, Μπάρκογλου, Πόποβιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης (Θράκης), Αλεξανδρόπουλος (Αχαϊας)4ος: Λαγός (Αχαϊας)ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

4 σχόλια:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.