Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ακαδημίες Παναιτωλικού

Αγαπητοί γονείς,
Μια από τις κύριες ανάγκες των παιδιών είναι η άθληση. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής κάνει επιτακτική αυτή την ανάγκη και είναι υποχρέωσή μας να κρατήσουμε τις ισορροπίες στις δραστηριότητες των παιδιών, εξασφαλίζοντας χρόνο για άθληση στο βεβαρυμμένο πρόγραμμά τους.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να καλύψει με τον ιδανικότερο τρόπο αυτή την ανάγκη. Οργανώνοντας σε επαγγελματικά πρότυπα όλα τα τμήματά του.
Από την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελεί τον κορυφαίο εκπρόσωπο του αθλητισμού της περιοχής μας, με μόνιμα πρωταγωνιστικό ρόλο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.
Συνεχίζοντας στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής (ομάδες Νέων, Παίδων, Προπαίδων), που εκπαιδεύουν και προετοιμάζουν ανθρώπινο δυναμικό.

Φτάνοντας ως την Ακαδημία, που αποτελεί το «φυτώριο» και την «πύλη εισόδου» των παιδιών στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Η προσπάθεια αυτή υλοποιείται από έμπειρα, καταρτισμένα, αξιόλογα στελέχη, όλων των ειδικοτήτων με επικεφαλείς κορυφαίους προπονητές. Φιλοξενείται στις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις, στο EMILEON SportCenter. Το μεγάλο αθλητικό κέντρο, με έξι γήπεδα ποδοσφαίρου, σύγχρονα αποδυτήρια και όλους τους χώρους που παρέχουν τα εχέγγυα για ασφαλή, συστηματική και μεθοδευμένη άσκηση.
- Ελάτε να διαμορφώσουν μαζί την πρώτη αθλητική εμπειρία του παιδιού σας. Να αντιληφθεί την αξία της ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας, να βιώσει την εμπειρία του παιχνιδιού, να αναδείξει τα προσόντα του, να διαπιστώσει τις μεγάλες του δυνατότητες και να δημιουργήσει θετική εικόνα για τον εαυτό του.
- Κάντε το παιδί σας μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας, δίνοντάς του την ευκαιρία να γνωρίσει και να αγαπήσει τον αθλητισμό, λειτουργώντας σε ομαδικό περιβάλλον.
- Δώστε του την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα «αστέρια» της ομάδας μας να παραδειγματιστεί από την προσπάθεια που καθημερινά και εκείνα καταβάλλουν στον ίδιο χώρο.
Τα μαθήματα της Ακαδημίας αρχίζουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Ελάτε να γνωρίσετε εσείς και τα παιδιά σας το EMILEON SportCenter και ενημερωθείτε για τα αναλυτικά προγράμματα της Ακαδημίας μας.
Χαρίστε τους αυτό που δικαιούνται: ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ!
Πληροφορίες στη Γραμματεία του EMILEON SportCenter Δημ. Διαμέρισμα Δοκιμίου – Αγρίνιο
Τηλ. 26410 55520 - 26410 55543 WEBSITE: www.emileon.gr E-mail: info@emileon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.