Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Οδηγίες προς τους φιλάθλους


Ενόψει την έναρξης του πρωταθλήματος και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει τα εξής:
- Με την παραλαβή των εισιτηρίων από τη FOOTBALL LEAGUE και τη θεώρησή τους, αρχίζει η προπώλησή τους από σημεία για τα οποία έγκαιρα ενημερώνει η ΠΑΕ (συνήθως ΠΑΝsport, ΠΑΝcafe).
- Την ημέρα του αγώνα και δύο ώρες πριν την έναρξή του αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων και από τα εκδοτήρια του γηπέδου που βρίσκονται στην είσοδο δίπλα στο ΠΑΝsport.
- Στο σχεδιάγραμμα βλέπετε τις Θύρες (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) απ’ τις οποίες γίνεται η είσοδος των φιλάθλων καθώς και τα τμήματα που περιλαμβάνει η κάθε Θύρα. Αντίστοιχο σχεδιάγραμμα υπάρχει σε εμφανή σημεία εξωτερικά του γηπέδου.
- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσερχόμενοι στην Θύρα που αναγράφει η κάρτα τους θα παραλαμβάνουν εισιτήριο ανταλλαγής για την είσοδό τους στο γήπεδο και στην κερκίδα θα καταλαμβάνουν την συγκεκριμένη θέση που αναγράφει η κάρτα τους.
- Όσοι προμηθεύονται απλό εισιτήριο μπορούν να καταλάβουν ΜΟΝΟ ελεύθερες θέσεις στο τμήμα της εξέδρας για το οποίο διαθέτουν εισιτήριο και σε καμία περίπτωση θέσεις στις οποίες αναγράφεται «Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας».
- Απαγορεύεται αυστηρά για λόγους ασφαλείας η παραμονή στις σκάλες πρόσβασης σε όλα τα τμήματα της κερκίδας.
- Η έγκαιρη άφιξη στο γήπεδο βοηθάει στον καλύτερο έλεγχο, την τήρηση της τάξης και στην αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων.
- Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας εισέρχονται από την Θύρα 5 και βρίσκονται σε επικοινωνία με την Αστυνομία και τους υπεύθυνους ασφαλείας της ομάδας τους και της ομάδας μας, όταν μετακινούνται οργανωμένα.
- Όσοι έχουν κάρτες ελεύθερης εισόδου εισέρχονται μόνο από τη Θύρα 3 και οι Δημοσιογράφοι από τη Θύρα 2.
- Είκοσι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ανοίγουν όλες οι Θύρες του γηπέδου για ασφαλή έξοδο των φιλάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.