Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η συνέντευξη Τύπου

Σάββας Παντελίδης (προπονητής Τρικάλων): Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήμασταν καλοί μέχρι το 20ο λεπτό, δεν είχαμε καθαρή σκέψη. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ σε εκείνο το διάστημα. Η είσοδος του Ρούσεφ, ανέβασε την ομάδα και καταφέραμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά, δεν κάναμε φάσεις, με εξαίρεση αυτές στο 95ο λεπτό.

Γιάννης Νταλακούρας (προπονητής Παναιτωλικού): Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, αρχικά, για την παρουσία του. Στο πρώτο μέρος, ήμασταν καλύτεροι απ' ότι στο δεύτερο. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη σε κάποιες περιπτώσεις και δεν κλειδώσαμε τη νίκη από νωρίς. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί.


Μικρά από το Αγρίνιο

* Περί τα 5.000 άτομα βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου. Μεταξύ τους και 150 περίπου εκδρομείς από τα Τρίκαλα.
** Στην επανάληψη ακούστηκαν από την εξέδρα και οι... πρώτες μουρμούρες της σεζόν προς τους παίκτες του Παναιτωλικού, με αφορμή την πτώση της απόδοσής τους.
*** Να σημειωθεί πως πριν τη σέντρα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Ρεπορτάζ: Π. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.