Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αγροτικός Αστέρας – Παναιτωλικός 0-1

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού με 0-1 και σκόρερ του χρυσού τέρματος ο Γερμανός Γκούνκελ που ήταν και ο καλύτερος του παιχνιδιού.
Ημίχρονο στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα και το σκορ παραμένει στο 0-0 , με τον Παναιτωλικό να αρχίζει λίγο νωθρά και τον Αγροτικό Αστέρα να κάνει την πρώτη φάση του αγώνα. Μετά το 15′ ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του αγώνα και είχε μερικές ευκαιρίες . Είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας , αλλά φαίνεται να λείπει η τελική πάσα και το καθαρό μυαλο για να σκοράρει ο Παναιτωλικός. Καλύτερος παιχτης μέχρι τώρα ο Χάρης Παππάς που αναστατώνει την άμυνα του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα και για τα πρώτα 20 ‘ λεπτά ήταν καλύτερος και πιο κινητικός. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβηκε και άρχισε και πάλι να παίρνει πρωτοβουλίες με τους
Γκούνκελ , Παππά και Θεοδωρίδη να προσπαθούν να σκοράρουν. Βοήθησε πάρα πολύ και ο Καούνος όπως και Γκούρμα όταν μπήκαν στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό για τον Παναιτωλικό καθώς πέρασε από μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες.
AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1 (Π.Μ.ΑΣ “ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ” – 17:00)
Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Σαμουηλίδης, Σαπάνης, Χασιώτης, Τσούκλης, Γόγολος, Στεφανίδης, Τσουκάλιδης, Γέσιτς, Μπεκιάρης.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Γκόλιας, Εντζεγκουέλε, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν, Γκούνγκελ, Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης (Καούνος), Πασάς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)


1′ EΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
7′ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΕΣΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Ο ΤΖΕΝΑΜΟ
20′ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΚΕΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ, ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ
25΄ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΚΕΛ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ
45′ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
46′ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
57΄ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ , ΑΣΤΑΘΗΣ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ , Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
65′ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΟΥΝΟΣ
71′ ΣΟΥΤ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
76′ ΓΚΟΛΛΛΛ…. 0-1 … ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΚΑΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΚΟΝΚΕΛ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΗΑΛΗΓΡΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ
82′ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ο ΣΚΛΙΟΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ
84′ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΑΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ , ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΓΟΥΜΑΡΙΔΗΣ
94′ ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.