Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Στο Hellasfanclub ο Παναιτωλικός (video)

Δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους και τη στήριξή τους στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση και το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ Παναιτωλικός, είναι πλέον και επίσημα μέλη του Hellasfanclub. Με αιτήσεις τους είχαν ζητήσει την εγγραφή τους και σε ειδική τελετή που έγινε στο αθλητικό κέντρο EMILEON SportCenter, ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας παρέδωσε τις κάρτες μέλους.
Ο προπονητής Γιάννης Νταλακούρας αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση αγάπης της οικογένειας του Παναιτωλικού προς την Εθνική και το γεγονός ότι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές του υπηρέτησαν το Εθνικό μας συγκρότημα, ενώ και σήμερα στις τάξεις του Παναιτωλικού υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στις Εθνικές μας ομάδες. Κατέληξε δε ότι ελπίζει να αποτελέσει παράδειγμα αυτή η πρωτοβουλία, γιατί πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να προσφέρουμε και στην Ελλάδα και στην Εθνική μας.
Στις δηλώσεις του ο κ. Κωστούλας μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την Εθνική μας ομάδα και να δώσουμε αυτό το ερέθισμα πρώτα απ’ όλα στους παίκτες μας και αυτοί με τη σειρά τους να το μεταδώσουν πιο πέρα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μας ακολουθήσουν και άλλες ομάδες για να είμαστε δίπλα στην Εθνική. Εμείς, σε οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να κάνουμε κινητοποίηση για την Εθνική μας ομάδα θα είμαστε πάντα παρόντες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.