Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Οι εκβιασμοί συνεχίζονται…Θα πέσουν στο κενό


Η ιστορία είναι γνωστή: Κάποιοι… είδαν φως και μπήκαν. Πίστεψαν ότι βρήκαν την χρυσή ευκαιρία για να εισπράξουν χρήματα από τον Φώτη Κωστούλα, απαιτώντας απ’ αυτόν ταμειακές διευκολύνσεις που υποστηρίζουν ότι έκαναν στον Παναιτωλικό. Αυτοί που εμφανίστηκαν πριν έξι - επτά χρόνια να «υπηρετήσουν» την ομάδα, έρχονται να διεκδικήσουν σήμερα χρήματα που διέθεσαν ως διοικητικοί παράγοντες τότε. Από ποιον; Από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο οποίος καμία συμμετοχή δεν είχε τότε στον Παναιτωλικό και ούτε κανείς από αυτούς τον γνώριζε.

Βασίλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Γιαννάκης. Χαρείτε τους «παράγοντες» του Παναιτωλικού, που κάποτε προσπαθούσαν να πείσουν την κοινωνία πόσο αγαπάνε την ομάδα και τι θυσίες κάνουν για να την… υπηρετήσουν. Χαρείτε τους «παράγοντες» που στέφονται κατά του Παναιτωλικού απειλώντας τον με βαριές ποινές, για να διεκδικήσουν χρήματα που έβαλαν στην ομάδα πριν σχεδόν μια δεκαετία.
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ χρήματα από τη διοίκηση που τους διαδέχτηκε. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ χρήματα ούτε από την επόμενη.


ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ χρήματα από τον Φώτη Κωστούλα όταν αυτός ανέλαβε την ομάδα που ήταν σε πλήρη διάλυση και κλήθηκε να τακτοποιήσει οφειλές προηγούμενων διοικήσεων.
Άλλωστε τότε, όταν μετά από προτροπή (και έντονη επιμονή) του Σωκράτη Τσιάρα, ο Φώτης Κωστούλας αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, παρέλαβε μία πλαστική σακούλα σούπερ μάρκετ με κάποια έγγραφα, τα οποία αποτελούν το αρχείο της ΠΑΕ!!! Μαζί με δεκάδες αιτήματα προμηθευτών για εξόφληση τιμολογίων. Εκείνοι εμφανίστηκαν, οι «παράγοντες - ευεργέτες» όχι.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ χρόνια αργότερα και σέρνουν από τότε τον Παναιτωλικό στα δικαστήρια. Προφανώς γνωρίζουν περισσότερα από εμάς οι παράγοντες εκείνης της εποχής ή μεταγενέστερων ετών, Βασίλης Αναστασόπουλος (βασικός μάρτυρας στο Εφετείο και μόνιμα εχθρικά διακείμενος προς τον Φώτη Κωστούλα) και Γιώργος Λιόντος.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ εκβιάζοντας ουσιαστικά τον πρόεδρό του Παναιτωλικού, ότι αν δεν πληρώσει η ομάδα θα έχει και οικονομικές (κατασχέσεις) και αγωνιστικές (κατάπτωση εγγυητικής και μηδενισμό) συνέπειεΑντωνόπουλος – Γιαννάκης ζητούν να πληρώσει ο Φώτης Κωστούλας χρήματα που έβαλαν πριν επτά χρόνια ως παράγοντες στον Παναιτωλικό!!!
Οι Βασίλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Γιαννάκης, εμφανίστηκαν να απαιτούν από τον Φώτη Κωστούλα χρήματα τα οποία πουθενά δεν αναφέρονταν στις υποχρεώσεις που αναλάμβανε όταν ήρθε στον Παναιτωλικό. Ουσιαστικά τον καλούν να πληρώσει χρήματα που εκείνοι επέλεξαν να διαθέσουν για την προβολή τους μέσα από τον Παναιτωλικό!

Με έκπληξη έμαθε την απαίτησή τους πολύ καιρό αργότερα. Μεγαλύτερη ήταν η έκπληξη όταν διαπίστωσε ότι οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» με τις κινήσεις τους οδηγούσαν σε έκπτωση της εγγυητικής, που ως συνέπεια θα είχε τον μηδενισμό της ομάδας και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε έφεση, προκειμένου να αποτραπούν οι συνέπειες αυτής της πράξης τους!

Η έφεση εκδικάστηκε την άνοιξη αλλά η απόφαση εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες. Δικαιώνει μάλιστα τους «ευεργέτες» του Παναιτωλικού και καλείται ο σημερινός πρόεδρος να δώσει χρήματα που κάποιοι υποστηρίζουν ότι διέθεσαν για τον Παναιτωλικό την περίοδο 2003-2004, διαφορετικά θα τιμωρηθεί και θα υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική (εκεί που τον διοίκησαν οι ίδιοι)!!!

Χωρίς καμία πρόθεση να κρίνουμε την απόφαση της δικαιοσύνης, αναλογιζόμαστε πλέον αν ανοίγει τον δρόμο να σχηματιστούν ουρές έξω από τα γραφεία μας, από ανθρώπους οι οποίοι στα 85 χρόνια ιστορίας της ομάδας μας διέθεσαν χρήματα για τις ανάγκες του Παναιτωλικού και επιθυμούν σήμερα να τα διεκδικήσουν.
Μήπως εγερθούν αντίστοιχα αιτήματα από τον Ρούσσο, τον Χαρδαλιά, τον Οικονόμου, τον Κανατσούλη, τον Κατσανάκη, τον Μέντα, τον Βαζούκη, τον Κρικελή, τον Τριανταφύλλου.


"Φαντάσματα του παρελθόντος βάζουν τροχοπέδη στην πορεία του Παναιτωλικού και επιχειρούν να φέρουν την ομάδα εκεί που οι ίδιοι την είχαν"


Ενδεχομένως προτρέπουν τους κληρονόμους του Βλάμη, του Σιατή, του Καραθανάση, του Καραβάνα, του Μπούκαρη, του Καρβούνη, του Χαβέλλα και όλων των εκλιπόντων προέδρων ή παραγόντων, να πράξουν το ίδιο.
Ακόμα και όσους ανώνυμους συνεισέφεραν οικονομικά κατά διαστήματα, είτε με τη συμμετοχή τους σε τηλεμαραθώνιους για ενίσχυση της ομάδας, είτε με διάφορες συνδρομές, είτε με το εισιτήριο που πλήρωναν, είτε για να μπορέσει να ταξιδέψει η αποστολή σε εκτός έδρας αγώνες.  Μήπως τελικά έφτασε η ώρα ο Φώτης Κωστούλας να λογοδοτήσει και να πληρώσει για ότι συνέβη στον Παναιτωλικό από το 1926;

Η έφεση εκδικάστηκε τον Μάιο και η απόφαση ανακοινώθηκε πρόσφατα. Αμέσως μετά τις εκλογές (!!!), στις οποίες συμμετείχε ενεργά ο Βασίλης Αντωνόπουλος, που επιλέχθηκε για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη. Το γενικότερο ύφος του οποίου, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί και στην περίπτωση του Παναιτωλικού και στην πολιτική, οι απαιτήσεις του και τα «παζάρια», έχουν κοινό παρονομαστή. Ο ρόλος του ευεργέτη-παράγοντα του Παναιτωλικού και η διεκδίκηση επιστροφής των «ευεργεσιών» του και ο ρόλος του «αντάρτη» για να αποκομίσει τελικά της θέση του αντιπεριφερειάρχη, δεν απέχουν και πολύ ως πρακτική.

Τώρα που χιλιάδες άνθρωποι έχουν συστρατευτεί στον πλευρό της ομάδας για να πετύχει το μεγάλο της στόχο, Αντωνόπουλος και Γιαννάκης έχουν προσηλωθεί στον δικό τους ιδιοτελή στόχο. Όποιος και αν είναι ο στόχος τους η απάντηση είναι απόλυτα ξεκάθαρη και έχει δημοσιοποιηθεί και στο παρελθόν:

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ οικονομικές απαιτήσεις του παρελθόντος, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες.
Οι συγκεκριμένοι «παράγοντες» και όποιος άλλος αυτόκλητος σωτήρας του παρελθόντος εμφανιστεί, έχει επιλογές:

1. Να ζητήσει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ (καρέκλες, γραφεία, ντουλάπες κ.α.)
2. Να κατασχέσει ότι πρόσθεσε στο γήπεδο (χλοοτάπητα, εστίες, πάγκους, καθίσματα, σκέπαστρο κ.α.) ο Φώτης Κωστούλας
3. Να ζητήσει την έκπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ, που θα σημάνει τον μηδενισμό της ομάδας από κάθε αγώνα
Επιλέξτε και πράξτε κύριοι.

8 σχόλια:

 1. Tetoious malakes exoume sto nomo kai den pame mprosta,eidane lefta kai lene na ta paroume apo to malaka tora...Palio lamogia 8a sas kinigisoume an vlapsete tin omada!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. as tolmisoun na ta valoun me tin omada kai den tha exoun pou na kriftoun ... paliolamogia!Ntropi kai aisxos pou kapote to paizate kai paragontes tin omadas!Tha mas vreite mprosta sas!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ντροπή.ντροπή.ντροπή.Να αποσηρθούν έστω και τώρα αν αγαπούν τον παναιτωλικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 1:13 xeroun nomizeis ti tha pei agapi gia to panaitwliko aftoi?Afti ti metroun me metrita kai pws tha arpaxoun ... !Alla as tolmisoun na piraxoun kati i kapoion apo tin omada kai tha deis ti tha ginei ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. kai na fantasteite oti kapoioi opadoi tous psifisan stis ekloges.
  meta einai na aporeis giati o nomos mas paei kata diaolou kai einai piso apo olous

  steilte oloi mail apo to site gia na katalavei o proedros pos eimaste mazi tou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. O ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΨΩΜΙ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ.ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΕΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΟΜΠΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ[ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ]ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΣΥ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ.ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΥΓΕΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. προεδρε ειμαστε ολοι στο πλευρο σου!!! Αν τυχον και κανουν ζημια στην ομαδα μας, θα τους κρεμασουμε στην πλατεια!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.