Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Στο εξωτερικό ο Μπελεβώνης

Κάτω από άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις στον Παναιτωλικό. Το «δεξί χέρι» του Φώτη Κωστούλα, ο Μάκης Μπελεβώνης, βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» επεξεργάζονται αρκετές προτάσεις ποδοσφαιριστών από τη Γαλλία και την Ιταλία, θέλοντας να καταλήξουν σε παίκτες οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά και θα «κλειδώσουν» την άνοδο.
Στο μεταξύ, τα «καναρίνια» είναι και επίσημα μέλη του Hellasfanclub και της Εθνικής Ελλάδας, ύστερα από εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Emileon SportCenter». Ο προπονητής Γιάννης Νταλακούρας αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση αγάπης της οικογένειας του Παναιτωλικού προς την Εθνική και το γεγονός ότι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές του υπηρέτησαν το εθνικό μας συγκρότημα, ενώ ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας τόνισε πως είναι «υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την εθνική μας ομάδα και να δώσουμε αυτό το ερέθισμα πρώτα απ' όλα στους παίκτες μας. Εμείς σε οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να κάνουμε κινητοποίηση για την εθνική μας ομάδα θα είμαστε πάντα παρόντες».

Προπόνηση Τρίτης 
Στη σημερινή προπόνηση έγιναν ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρό χώρο. Αύριο η ομάδα δίνει φιλικό παιχνίδι στο Νεοχώρι με τον Όμηρο, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ώρα έναρξης στις 3 το μεσημέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.