Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Αποχή έκαναν και οι παίκτες της Κέρκυρας!

Τι κι αν η ομάδα τους βρίσκεται μισό βήμα από την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου στα "σαλόνια" της Σούπερ Λίγκα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν προβλήματα οικονομικής φύσης για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, οι οποίοι προχώρησαν σε αποχή από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, λόγω των οφειλομένων που υπάρχουν απέναντί τους. Αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ, κανονικά θα γίνει η απογευματινή προπόνηση. (Νέα Ενημέρωση 12:49, 28/4/2010)
Αποχή από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης αποφάσισαν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, λόγω της στάσης που κρατάει απέναντί τους η διοίκηση της ΠΑΕ στο οικονομικό ζήτημα. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται μια ανάσα από την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο οι διοικούντες δεν δίνουν σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που τους τίθενται από τους παίκτες, αναφορικά με την εξόφληση των οφειλομένων. Έτσι, επιχείρησαν με τον τρόπο αυτό να στείλουν ένα μήνυμα στους κατάλληλους αποδέκτες και ελπίζουν πως θα λάβουν σύντομα κάποιες ξεκάθαρες εξηγήσεις, ώστε να επιστρέψουν στο γήπεδο και να ολοκληρώσουν τη σεζόν, έτσι όπως την άρχισαν.
*** Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ Κέρκυρα, η οποία ενημερώθηκε για την πρωινή αποχή της Τετάρτης και έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές πως εντός της επόμενης εβδομάδας, θα λάβουν χρήματα που τους οφείλονται. Έτσι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.