Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Στις 23/5 ξεκινάει η "μάχη" των play off

Στις 23 Μαΐου θα ξεκινήσει η διαδικασία των play off και play out, μια εβδομάδα μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Πως διαμορφώνεται η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτά. Στις 9 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αγώνες. (20/4/2010) 
Σύμφωνα με την προκύρηξη του πρωταθλήματος, στα πλέι-οφ θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα βρίσκονται από την τρίτη μέχρι την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6 αγωνίζονται στα play-off. (Οι βαθμοί που συγκεντρώνονται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μεταφέρονται στα play-off ως εξής: η διαφορά των βαθμών κάθε ομάδας από αυτούς που έχει συγκεντρώσει η 6η ομάδα της βαθμολογικής κατάταξης, διαιρείται με το 4. Η 6η ομάδα ξεκινάει με 0 βαθμούς. Σε περίπτωση δεκαδικών αριθμών η στρογγυλοποίηση γίνεται ως εξής: από Χ,01-Χ,49 το τελικό αποτέλεσμα είναι Χ και από Χ,5-Χ,99 το τελικό αποτέλεσμα είναι Χ+1). 
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ...
Οι ημερομηνίες των αγώνων
Τα πλέι-οφ θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα μετά το τέλος του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 23 Μαΐου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των έξι αγωνιστικών:
1η Αγωνιστική
Κυριακή 23 Μαΐου
2η Αγωνιστική
Τετάρτη 26 Μαΐου
3η Αγωνιστική
Κυριακή 30 Μαΐου
4η Αγωνιστική
Τετάρτη 2 Ιουνίου
5η Αγωνιστική
Κυριακή 6 Ιουνίου
6η Αγωνιστική
Τετάρτη 9 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.