Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Υποβιβασμός μέχρι την έφεση!

Αυτό που ήταν κοινό μυστικό έγινε γνωστό. Ηρακλής και Πανιώνιος δεν πήραν την απαιτούμενη άδεια από την επιτροπή της ΕΠΟ, κάτι που συνεπάγεται τον υποβιβασμό τους στη Football League. Έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή θα ασκήσουν και οι δύο ομάδες.
Από την αρχή, Ηρακλής και Πανιώνιος ήταν οι δύο ομάδες που αντιμετώπιζαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να μην εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για τη νέα σεζόν, καθώς οι φάκελοι που κατέθεσαν δεν συγκέντρωναν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.
Έτσι και για τους δύο η εισήγηση ήταν αρνητική, κάτι που επιβεβαιώθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη.Και οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα να προσβάλουν την απόφαση της Επιτροπής καταθέτοντας έφεση μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, κάτι που είναι σίγουρο ότι θα κάνουν. Το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη των εφέσεων αυτών μέχρι την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Πάντως, αν δεν αλλάξει κάτι και μετά την έφεση, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν του χρόνου στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μετά την εκδίκαση υποθέσεων έξι (αριθμός 6) ΠΑΕ της Super League σχετικά με την αδειοδότηση της περιόδου 2011-2012, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκδίδει άδεια UEFA στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 25.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

2.Εκδίδει άδεια UEFA στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την περίοδο 2011-2012 και τις επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

3.Δεν εκδίδει άδεια UEFA στην ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης για την περίοδο 2011-2012.

4.Δεν εκδίδει άδεια UEFA στην ΠΑΕ Πανιώνιος για την περίοδο 2011-2012.

5.Εκδίδει άδεια UEFA στην ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και της επιβάλλει πρόστιμο 8.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και έλλειψη προπονητικών υποδομών.

6.Δεν εκδίδει άδεια UEFA στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός ΜΓΣ για την περίοδο 2011-2012.

Οι ΠΑΕ που δεν έλαβαν άδεια αδειοδότησης για την περίοδο 2011-2012 έχουν δικαίωμα άσκησης έφεσης εντός πέντε (αριθμός 5) ημερών ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.