Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Εις... αύριον για Παλαιολόγο

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού πραγματοποιήθηκε η σημερινή (15/4) προπόνηση της ομάδας και συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Ιωνικού μετά το χθεσινό ρεπό.
Απών για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Καούνος, που συνεχίζει τη θεραπεία που κάνει και βέβαια δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Παλαιολόγος, Μπακάκης και Αγκιλάρ.
Αναφορικά με τον πρώτο, η αυριανή προπόνηση χαρακτηρίζεται ως η καθοριστική για την συμμετοχή του στο ματς με τον Ιωνικό, αφού θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Οι δύο νεαροί δεν φαίνεται να έχουν κάτι το ανησυχητικό. Ο μεν Μπακάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και για προληπτικούς πιο πολύ λόγους προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ο δε νεαρός τερματοφύλακας Αγκιλάρ λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο γόνατο. Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις δώδεκα το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

3 σχόλια:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.