Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Κωστούλας: «Σε κανένα άρμα»

Το όνειρο είναι κοντά για τον Παναιτωλικό, που αν σήμερα κερδίσει τον Ιωνικό θα έχει σχεδόν ανέβει στην πηγή για να πιει το γλυκό νερό της Super League.
Και μαζί, ο Φώτης Κωστούλας θα δει να γίνεται πραγματικότητα το δικό του όραμα. Ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών παραχώρησε συνέντευξη -η οποία θα δημοσιευτεί σήμερα- στο Agriniosports και τον Σπύρο Γραμμένο, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για την επόμενη μέρα και το«Goal» παραθέτει τα σημαντικότερα αποσπάσματα.
Για το αν θα επιλέξει να συμπορευτεί στο «άρμα» κάποιου «μεγάλου» στη μεγάλη κατηγορία: «Εμείς παίζουμε το παιχνίδι μας και κοιτάζουμε το συμφέρον μας. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπαίνουν σε άρματα».
Για το ρόστερ και τις μεταγραφές: «Θα μείνει μεγάλο κομμάτι και θα γίνουν προσθήκες σε θέσεις που ”πονάμε”. Ηδη έχουν ξεκινήσει τα ταξίδια εντός και εκτός συνόρων».
Για τον Μπάμπη Τεννέ: «Είναι ξεκάθαρο πως αν γίνουν τα πράγματα όπως τα είχαμε υπολογίσει με τον κ. Τεννέ, η συνεργασία θα συνεχιστεί. Δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόθεση αυτήν τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.