Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ...

Πανέτοιμη να προσφύγει στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι η Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και να επωφεληθούν ο Αστέρας Τρίπολης και η Λάρισα στην περίπτωση που Ηρακλής και Πανιώνιος υποβιβαστούν!
Η Σούπερ Λίγκα δεν θα έμενε απαθής απέναντι στην απόφαση της ομοσπονδίας να συμπληρώσει τα όποια κενά δημιουργηθούν στην «μεγάλη» κατηγορία (λόγω μη αδειοδότησης) με επιπλέον ομάδες από τη Β’ Εθνική, ήταν γνωστό και αναμενόμενο. Προ ημερών είχαμε αποκαλύψει ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι η προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η είδηση της μη αδειοδότησης του Ηρακλή και του Πανιωνίου, ενίσχυσε τις προθέσεις της λίγκας, ενώ είναι σαφές ότι οι πιέσεις που ασκούνται από τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λάρισα, έγιναν εντονότερες. Άλλωστε, με το αίτημα που είχε υποβάλει η διοργανώτρια το οποίο έχει απορριφθεί από την ΕΠΟ, στόχος είναι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται, να καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να σωθούν κάποιες από αυτές που υποβιβάστηκαν βαθμολογικά. Στην προκειμένη περίπτωση, οι Θεσσαλοί και οι Τριπολιτσιώτες, επιχειρούν να πάρουν τη θέση του «γηραιού» και των «κυανέρυθρων», στην περίπτωση που οι τελευταίοι υποβιβαστούν τελεσίδικα.

Η προσφυγή της Σούπερ Λίγκας στο Διαιτητικό Δικαστήριο αναμένεται άμεσα, ακόμη ίσως και τη Μεγάλη Πέμπτη! Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα γίνει το αργότερο την Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα και σίγουρα πριν συνεδριάσει η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης.

Βέβαια, το αν μπορεί να ανατραπεί μια απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, που εκτός των άλλων πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία και είναι απολύτως νόμιμη και σύμφωνη με τους κανονισμούς, είναι ένα άλλο, μεγάλο θέμα. Ωστόσο… καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.