Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συνάντηση για την βία και τον ρατσισμό στον Παναιτωλικό

Το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, με επικεφαλής τον διευθυντή Παναγιώτη Κατσινούλα και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, πραγματοποίησε σήμερα εκδρομή στο EMILEON και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με ποδοσφαιριστές της ομάδας που τους υποδέχτηκαν συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη. Ο Ανρί Καμαρά, ο Σίλβα Τζούνιορ και ο Δημήτρης Κουτρομάνος, συμμετείχαν σε συζήτηση με θέμα την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τις απόψεις τους και απάντησαν στις ερωτήσεις του δέχτηκαν, ενώ στο τέλος μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές.

Αύριο θα συνεχιστούν οι επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου για τη διανομή του έντυπου με την ιστορία του Τίτορμου. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές θα επισκεφτούν το 4ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Την Πέμπτη θα ολοκληρωθούν οι επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, με το 2ο, 9ο και 19ο.

1 σχόλιο:

  1. Με την πρώτη ανάγνωση,κάποιοι από μας, μπορεί να μην δώσουν και μεγάλη σημασία σε τέτοιες εκδηλώσεις.Είναι πολύ σημαντικές όμως,πρέπει να καθιερωθούν υποχρεωτικά σε όλη τη χώρα ,από όλες τις ομάδες.Να μάθει η επόμενη γενιά φιλάθλων,ότι το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και συναγωνισμός και η βία στα γήπεδα είναι ηλιθιότητα.Όσο πιο πολύ νέοι αφομοιώσουν αυτή τη νοοτροπία,τόσο καλύτερα θα πάει το ποδόσφαιρο-που τώρα νοσεί- και η κοινωνία εν γένει.Αναφέρομαι στο κομμάτι των θεατών,φιλάθλων,οπαδών.Στο κομμάτι του αγωνιστικού χώρου,ποιότητας ποδοσφαίρου,υγιών ομάδων χρειάζονται άλλα πράγματα,που οι πιο πολλοί τα έχουμε πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.