Η απόφαση - βόμβα του Διοικητικού Εφετείου υπέρ της ομάδας των Τρικάλων μπορεί να ανοίξει το δρόμο της επιστροφής των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Super League.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των Τρικάλων κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Αυτή η απόφαση δημιουργεί νέα δεδομένα  τόσο για τον Ολυμπιακό Βόλου, όσο και για την Καβάλα. Την απόφαση κατέθεσε στην ΕπιτροπήΕφέσεων της ΕΠΟ, ο δικηγόρος των Τρικάλων, Νίκος Αλεξίου. Ο νομικός σύμβουλος ζητάει την επιστροφή του συλλόγου στην Football League, όπου ήταν τέταρτος, άρα να έχει και το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ που ολοκληρώθηκαν πριν από ένα μήνα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις 5 Ιουλίου η ΕΕΑ αφαίρεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής συμμετοχής των Τρικάλων για πλαστή εγγυητική και στη συνέχεια η Πειθαρχική Επιτροπή της μικρής λίγκας τα απέβαλε από το πρωτάθλημα.

Η θεσσαλική ομάδα κατέθεσε αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο και δικαιώθηκε και βάση αυτής της απόφασης τα Τρίκαλα θεωρούν ότι δεν υπάρχει αποβολή από το πρωτάθλημα και ζητούν να πάρουν ξανά την τέταρτη θέση, αλλά και... συμμετοχή στα πλέι οφ που έγιναν!
Η Επιτροπή Εφέσεων δεν έκδωσε απόφαση για επιφυλακτικούς λόγους, όμως η υπόθεση δημιουργεί νέα δεδομένα για τις προσφυγές των Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέο φάκελο στην ΕΕΑ και λογικά θα εξεταστεί.


Ευτυχώς που πήραμε μπακ...