Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Προκήρυξη για 14 ομάδες από τη Super League

Προκήρυξη για 14 ομάδες από τη Super LeagueΝέο... γκολ από τη Super League υπέρ της διεξαγωγής των αγώνων του Σαββατοκύριακου καθώς σήμερα έστειλε στις ομάδες μέλη της τροποποιημένη προκήρυξη διεξαγωγής πρωταθλήματος με 14 ομάδες.
Η διοργανώτρια αρχή θέλοντας να ξεπεράσει το σκόπελο της ύπαρξης προκήρυξης με την υπογραφή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, προχώρησε σε αναθεώρησή της και πλέον έστειλε σήμερα στις 14 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα νέο έγγραφο, ενώ το ίδιο θα πράξει και προς τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας ή όποιες άλλες ομάδες πάρουν τελικά άδεια και αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League.
Ετσι, θα πρέπει να θεωρείται απολύτως βέβαιο πλέον ότι τα 6 παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά και θα αναβληθούν μόνο τα δύο ματς που επρόκειτο να συμμετάσχουν η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.