Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Κοιτάζουν και αλλού…

Ως πιθανή εναλλακτική λύση τον Νέιθαν Μπερνς βλέπουν στον Παναιτωλικό, μετά και την αβεβαιότητα που υπάρχει με την περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα.
Αυτό, όμως δε σημαίνει ότι η υπόθεση του 24χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έχει «κλείσει» οριστικά για τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι περιμένουν μήπως η Μπράγκα βρει τον αντικαταστάτη του.
Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες την ομάδα του Αγρινίου έχουν «παγώσει» το θέμα με τον Ζαουάντ Ζαϊρί, καθώς έχουν βάλει πρώτη προτεραιότητα τον Μπαρμπόσα.
Εκτός όμως από τους μεταγραφικούς στόχους, στον σύλλογο γίνονται προτάσεις παικτών. Μία από αυτές είναι του αριστερού μπακ, Μπουκαρί Ντράμε, μια θέση που «καίει» ιδιαίτερα τα «καναρίνια», αλλά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να ενδιαφέρει και πολύ.
Μέχρι τις 16 Αυγούστου αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του αριστερού μπακ, μια και εξετάζονται άλλες δύο περιπτώσεις, ο 25χρονος Εμζά Μιχούμπι και ο 31χρονος Νταμιέν Τίχιερ.
Καμία ισχύ δεν φαίνεται να έχουν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος των Ναπολεόνι, Πόποβιτς.

2 σχόλια:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.