Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟ ΓΡΑΦΕΙ Η mikriliga

Από τη θέση του προπονητή πρέπει να ξεκινήσει το χτίσιμο του Παναιτωλικού τη νέα χρονιά και σε αυτό το πλαίσιο, τρεις είναι οι τεχνικοί που έχουν σταμπάρει οι διοιούντες την ΠΑΕ: Μπάμπης Τεννές, Νίκος Γκουλής και Σάκης Τσιώλης. Δυο επιθετικοί από το Βέλγιο, βρίσκονται στα υπόψιν των "καναρινιών", τα τυπικά για την ανανέωση του Δέντσα. (4/5/2010)
Η απόκτηση ενός σοβαρού προπονητή, που θα βάλει τις βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει ο Παναιτωλικός τη νέα χρονιά, αποτελεί τη βασική προτεραιότητα των διοικούντων τον αγρινιώτικο σύλλογο. Τη δεδομένη στιγμή, τρεις είναι οι τεχνικοί που πληρούν τις προδιαγραφές: ο Μπάμπης Τεννές, ο Νίκος Γκουλής και ο Σάκης Τσιώλης (σας έχει γράψει σχετικά η mikriliga.com). Πληροφορίες των τελευταίων ωρών, αναφέρουν πως ο Τεννές έχει πάρει μικρό προβάδισμα, μετά και τις δηλώσεις που έκανε, σύμφωνα με τις οποίες δύσκολα θα παραμείνει στην Κέρκυρα. Παρ' όλα αυτά, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα η σχέση του έμπειρου τεχνικου με τους Φαίακες, τότε η περίπτωσή του θα παραμένει στάσιμη για τα "καναρίνια".
Μεγάλη εκτίμηση τρέφουν οι Αγρινιώτες και για τον Σάκη Τσιώλη, ωστόσο πηγές από τον Βόλο αναφέρουν πως ο Καρδιτσιώτης θα παραμείνει τελικά στη θεσσαλική πόλη. Άλλη μια επιλογή, είναι αυτή του ελεύθερου Νίκου Γκουλή, που γνωρίζει καλά την κατηγορία και έχει εργαστεί σε υψηλό επίπεδο.
Στο μεταξύ, τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανανέωση της συνεργασίας του Τάσου Δέντσα με τα "καναρίνια", κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Παράλληλα, προς την ολοκλήρωσή της, οδεύει και η λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.
Όσο για την ενίσχυση του ρόστερ, ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης μαζί με τους σκάουτερ του Παναιτωλικού, ταξίδεψαν στο Βέλγιο, παρακολούθησαν αγώνες από το πρωτάθλημα της χώρας και έχουν "σταμπάρει" ήδη δυο επιθετικούς για τους οποίους ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση, ώστε να να τους φέρουν στο Αγρίνιο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.