Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ο Παναιτωλικός στη Γ' Εθνική

O Παναιτωλικός κέρδισε τη Γ.Ε.Αγρινίου με τριποντο στην εκπνοη με σκορ 63-62 και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική ΚατηγορίαΣε ένα παιχνίδι-θρίλερ ο Παναιτωλικός κατέκτησε σήμερα την άνοδο στη Γ Εθνική νικώντας τη ΓΕΑ με σκόρ 63-62 στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Άνοδος με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ η ΓΕΑ ήταν μπροστά με 2 πόντους.
Το ΔΑΚ ήταν κατάμεστο με ενθουσιασμό και παλμό στη κερκίδα.
Επιτέλους το Αγρίνιο, μια πόλη 100.000 εκπροσωπείται στο μπάσκετ σε εθνική κατηγορία.
Εδώ όμως υπάρχει ένα ζήτημα που φέρει όλους προ των ευθυνών τους: Το Γήπεδο.
Για να αναπτυχθεί το μπάσκετ στη περιοχή χρειάζεται ένα κλειστό πολλών χιλιάδων θέσεων.
Τόσο το ΔΑΚ όσο και το γήπεδο φάντασμα, το οποίο επαναδημοπρατείται δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη δίψα του φίλαθλου κόσμου να στηρίξει την ομάδα-μπάσκετ.
Χρειάζεται η δημιουργία ενός γηπέδου πολλών χιλιάδων θέσεων που να μπορέσει να φιλοξενήσει ένα μεγάλο πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ, όπως γίνεται σε άλλες πόλεις.
Και το γήπεδο-φάντασμα στην αερογέφυρα με μερικές εκατοντάδες θέσεις είναι σαφώς κατώτερο τέτοιων προσδοκιών.
Αναμφίνολα οι υπάρχουσες υποδομές είναι σχεδόν απαγορευτικές στο για να βγούν νέοι αγρινιώτες παίκτες που θα πλαισιώνουν και θα τροφοδοτούν συνεχώς μπασκετικά τόσο το Παναιτωλικό όσο και τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας.
Πρέπει να γίνουν το συντομότερο αυτά που πρέπει, για να μην είναι η άνοδος αυτή ένα πυροτέχνημα.
Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα του Παναιτωλικού. Η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεκινήσει μια νέα διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ και το κυριότερο: Η άνοδος αυτή να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το μπάσκετ στη πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.