Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Πρόταση Παναιτωλικού στον Γιώργο Κούσα!

Μπορεί η περίπτωση του Νίκου Λαζαρίδη να μην ευδοκίμησε, ωστόσο ο Παναιτωλικός δεν τα παρατάει! Έτρσι, πληροφορίες αναφέρουν πως τα "καναρίνια" στράφηκαν επίσημα στην πλευρά του Γιώργου Κούσα (φωτό)! Κοντά ο Τζενάμο, νέα σενάρια για Σαϊτιώτη! (17/5/2010)
φωτό από pasgiannina.gr
Να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας, έχουν θέσει σαν πρωταρχικό τους στόχο στον Παναιτωλικό. Και μπροεί η περίπτωση του Νίκου Λαζαρίδη να μην ευδοκίμησε (οδεύει προς τον Άρη), ωστόσο δεν τα παράτησαν και στράφηκαν σε μια άλλη, αξιόλογη περίπτωση. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούσα, για χάρη του οποίου ταξίδεψε στα Γιάννενα ο Μάκης Μπελεβώνης και του εξέφρασε το επίσημο ενδιαφέρον των "καναρινιών". Το συμβόλαιο του Κούσα με τον ΠΑΣ (βρίσκεται εκεί επί 4 χρόνια) ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ο παίκτης δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό στην πρόταση που του κατατέθηκε.
Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες μέρες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης.
Ρεπορτάζ: Γ. ΤΖΙΝΤΖΕΛΗΣ
*** Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουίτζι Τζενάμο αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή που θα ολοκληρώσει ο Παναιτωλικός για την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ νέα σενάρια κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Γιώργου Σαϊτιώτη. (Ρεπορτάζ: ΠΑΝ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.