Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ζητούν δημόσια συγνώμη Ξανθόπουλος – Σταμούλης από παίκτες και διοίκηση

Σε εκπομπές τους στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ΑΓΡΙΝΙΟΥ οι Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Αθανάσιος Σταμούλης είχαν κατ’ επανάληψη καταφερθεί εναντίον της διοίκησης και της ομάδας του Παναιτωλικού γενικότερα, ατεκμηρίωτα και με συκοφαντική διάθεση, βλάπτοντας τα συμφέροντά της. Παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την ομάδα μας, συνέχισαν την επίθεσή τους, φτάνοντας στο σημείο να εκτοξεύσουν απειλές κατά των ποδοσφαιριστών, να τους κατηγορήσουν για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια και να ισχυριστούν ψευδώς ότι αμείβονται με υπέρογκα χρηματικά ποσά.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός και οι ποδοσφαιριστές κατέθεσαν αγωγή με στόχο να αντικρούσουν τους ψευδείς ισχυρισμούς των Ξανθόπουλου – Σταμούλη. Λίγο πριν την εκδίκαση, αναγνωρίζοντας το λάθος τους (αυτό θέλουμε να πιστεύουμε), προέβησαν στην παρακάτω έγγραφη δημόσια Δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ
Οι παρακάτω υπογράφοντες Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Αθανάσιος Σταμούλης δηλώνουν με την παρούσα τα κάτωθι:
Σχετικά με δημοσιεύματα, ειδήσεις και σχόλια που μεταδόθηκαν από εμάς στην εκπομπή της 17-2-2010 από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ΑΓΡΙΝΙΟΥ κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ (αποδοχές συμβολαίων ποδοσφαιριστών, μπάτζετ ΠΑΕ και σχόλια για κέρδη από το στοίχημα για τον αγώνα ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1), όπως και τη χρησιμοποίηση της λέξης «ΡΕΜΑΛΙΑ» κατά του προσώπου των ποδοσφαιριστών, ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ και δηλώνουμε ότι όσα μεταδόθηκαν δεν είχαν σχέση με την αλήθεια, όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε και λυπούμαστε που συκοφαντήσαμε και προσβάλαμε την τιμή και την υπόληψη των ποδοσφαιριστών, καθώς και τη φήμη και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ειλικρινά ότι τιμούμε και σεβόμαστε την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών κι ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να προσβάλλουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο την τιμή και την υπόληψή τους, ούτε να καταφερθούμε με απρεπή τρόπο και δυσμενή σχόλια κατά του Προέδρου και των μελών της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αντίθετα από την πλευρά μας και μέσα από τις εκπομπές μας δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου της ομάδας μας στη SUPER LEAGUE.
Τέλος ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ και για άδικα σχόλια που έχουμε κάνει στο παρελθόν μέσα από τις εκπομπές μας σε βάρος των ανθρώπων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
Τη δήλωση αυτή υποχρεούμαστε να μεταδώσουμε από τις αθλητικές εκπομπές του σταθμού μας και να φροντίσουμε να δημοσιευθεί στο τοπικό αθλητικό τύπο ΑΜΕΣΑ και χωρίς καμία καθυστέρηση.
ΑΓΡΙΝΙΟ 10-5-2020
ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ
1.       Π. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
2.       Α. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Σε καμία περίπτωση δεν επιλέγουμε τη δικαστική οδό για να αντικρούσουμε δημοσιεύματα ή περιεχόμενα εκπομπών και την κριτική που ασκείται μέσω αυτών. Όμως δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί ασύστολα χωρίς πραγματικά στοιχεία και να επιτίθεται στην ομάδα μας για να πλήξει τα συμφέροντά της ή ν’ αποκομίσει ο ίδιος οφέλη. Η συκοφαντία έχει τα όριά της και όσοι τα ξεπερνούν θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους, γιατί αυτό αποτελεί υποχρέωσή μας απέναντι στην ομάδα και τους φιλάθλους της.
Περιμένουμε την υλοποίηση της δέσμευσης που περιέχεται στη Δήλωση, για δημοσιοποίησή της μέσω της εκπομπής των Ξανθόπουλου – Σταμούλη, καθώς επίσης και μέσω του τοπικού τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.