Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

«Να πάμε ψηλά τον Παναιτωλικό»!

Έδωσαν το σύνθημα διοίκηση και τεχνική ηγεσία.
Ντελίριο ενθουσιασμού από 2.500 φιλάθλους στην επίσημη «πρώτη» της Αγρινιώτικης ομάδαςToυ Περικλή Καπούλα

Μέσα σ’ένα ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν οι περίπου 2.500 φίλαθλοι της ομάδας και  όμοιό του δεν έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Παναιτωλικού την περασμένη Δευτέρα.


Τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά που άναψαν έδωσαν ένα ξεχωριστό- βραζιλιάνικο τόνο- στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και τα συνθήματα και ο παλμός των οργανωμένων, έδωσαν το στίγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τη φετινή χρονιά.
Στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε, οι υπεύθυνοι της ομάδας έθεσαν τον πήχη πολύ ψηλά για τη νέα χρονιά. Άξιο αναφοράς και η παρουσία πολλών δημοσιογράφων από τα μέσα του Αθηναϊκού τύπου μετά από επίσημο κάλεσμα της ΠΑΕ, δείγμα και της πρόθεσης της διοίκησης να έχει- ειδικά τη φετινή χρονιά- όλους στο πλευρό της για να πετύχει το στόχο της ανόδου.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Χρ. Στούμπος σαν υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ο οποίος και δικαιολόγησε την απουσία του προέδρου Φώτη Κωστούλα καθώς ο τελευταίος βρισκόταν την ίδια ώρα στην Αθήνα στη συνέλευση που είχε η Ένωση Β-Γ Εθνικής για την ανάδειξη νέου προέδρου (ρεπορτάζ σε διπλανή στήλη).
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν το τεχνικό τιμ, ο νέος γυμναστής Λεωνίδας Παπαδάκης,  οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς  και τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Έγινε επίσης και ένα θερμό  καλωσόρισμα στους δημοσιογράφους των Αθηνών που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση. Αυτό το άνοιγμα της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιτωλικός προς τα μίντια των Αθηνών και ειδικά με τον επίσημο τρόπο που έγινε και τη φιλοξενία που παρείχε η ΠΑΕ στους συναδέλφους σχολιάστηκε πολύ θετικά από όλους τους παρευρισκόμενους.
Κάλεσμα σε όλους-στήριξη από όλους
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο δ/νων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης ο οποίος μεταξύ άλλων, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους δημοσιογράφους για την περυσινή καλή συνεργασία, είπε:«Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και τις αδυναμίες της ομάδας φέρνοντας καινούργιους ποδοσφαιριστές που θα είναι όχι μόνο καλοί παίχτες αλλά και καλά παιδιά καθώς ένα από τα πλεονεκτήματα που είχαμε πέρυσι όπως όλοι γνωρίζετε, ήταν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό θα συνεχιστεί. Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να βοηθήσετε όλοι κάνοντας μια καλή κριτική».Για τους φιλάθλους ανέφερε ότι ζητάει ειδικά φέτος η ομάδα περισσότερο τη στήριξή τους. Για το πρωτάθλημα τόνισε χαρακτηριστικά, γεινόμενος αιχμηρός με πολλαπλούς αποδέκτες: «Ο πρόεδρος μας έχει πολλές ικανότητες, δεν έχει όμως την ικανότητα να πει, φέτος θα βγω και θα ανέβει. Αυτά νομίζω ότι τα καταφέρνουν άλλοι πρόεδροι».

Νίκες σε κάθε ματς
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Νταλακούρας που πήρε στη συνέχεια το λόγο, αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και για την τιμητική θέση του προπονητή όπως χαρακτηριστικά είπε, τόνισε: « Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα και όσοι με γνωρίζετε το αντιλαμβάνεστε. Θέλω να πω επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί από εκεί προέρχομαι και εγώ. Βλέπω την εκτίμησή τους, τη νιώθω και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη για να παλέψω για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε για την ομάδα μας. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος της κοινωνίας του Αγρινίου, αντιλαμβάνομαι πολύ καλά ότι οποιαδήποτε σκέψη μου, ενέργειά μου έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο για το σύλλογο αλλά και για εμένα τον ίδιο, για το υπόλοιπο μέρος  της ζωής μου, την οικογένειά μου και για τους φίλους μου. Τα όνειρα του κόσμου, τα όνειρά σας, ταυτίζονται με τα δικά μου και αυτό το λέω με σιγουριά γιατί γνωρίζω πραγματικά ποια είναι και από την άλλη γνωρίζω και το βάρος της δικής μου ψυχής, το τι ακριβώς πιστεύει και τι θέλει» .
Τόνισε επίσης ότι γνωρίζει πολύ καλά την ευθύνη και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει.Για τους στόχους της ομάδας τόνισε: «Θέλουμε κατ’αρχήν να φτιάξουμε μια ομάδα που να εκπέμπει υγεία στα αποδυτήρια. Οι ομάδες πρώτα χτίζονται μέσα στα αποδυτήρια και μετά βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν ποδόσφαιρο.Από κει και πέρα στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο και να ζητάμε τη νίκη σε κάθε ματς», τα λόγια μεταξύ άλλων του κ. Νταλακούρα.
Δήλωσε επίσης την απόλυτη εμπιστοσύνη του τόσο προς τους ήδη υπάρχοντες παίκτες όσο και στους νεοαποκτηθέντες. Ζήτησε δε και τη στήριξη του κόσμου στις δύσκολες στιγμές του μαραθωνίου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού Πάνος Στεργίου, ο πρόεδρος των παλαιμάχων Βασίλης Σταρακάς και εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων (Θ.6, ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ, Σ.Φ.Π.) που με τη σειρά τους εξέφρασαν τις ευχές τους για υγεία και καλή επιτυχία στην καινούργια χρονιά.
Να νικάμε και τους εκτός γηπέδου αντιπάλους..
Στο τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τον προπονητή της ομάδας και αυτό που βγήκε είναι ότι η ομάδα φέτος θα κινηθεί στην πάγια λογική που πρεσβεύει τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα και προσπαθώντας να νικήσει και τις αντιξοότητες από πιθανούς εξωαγωνιστικούς παράγοντες που ίσως προκύψουν στην πορεία.
Σε συγκεκριμένη δε ερώτηση, γιατί δεν αναφέρθηκε πουθενά από κανέναν η λέξη «άνοδος» η χαρακτηριστική απάντηση που δόθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο ήταν: «Δεν εξαρτάται μόνο από τον Παναιτωλικό αυτό. Εμείς κάνουμε όλες τις κινήσεις για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα. Θα μπορούσαμε να πούμε για τους στόχους με μεγαλύτερη σιγουριά όταν ολοκληρωθούν τα ρόστερ και των άλλων ομάδων αλλά το βασικότερο δεν είναι αυτό. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι είναι μακριά από εμάς. Είδατε πέρυσι γίνανε αρκετά πράγματα με τους φακέλους και τα στημένα παιχνίδια και ακούγεται ότι θα υπάρξει και συνέχεια με αυτούς τους φακέλους. Αυτό που δε βλέπουμε είναι να υπάρχει συνέχεια στην αντίδραση. Υπάρχει και ένα μεγάλο κομμάτι με τις διαιτησίες. Την προηγούμενη χρονιά είδαμε μια μικρή βελτίωση αλλά όχι στο βαθμό που θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα. Δυστυχώς κάποιοι εκ των προτέρων προσπαθούν να εξασφαλίσουν κάποια πράγματα από πριν παίρνοντας τις κατάλληλες εγγυήσεις. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό και όπως είπε και ο κόουτς έχουμε ακόμη μια δυσκολία να παλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.