Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Παναιτωλικός πάει… Σχολείο!

Τον κύκλο των επισκέψεων σε Σχολεία για τη νέα σεζόν και την διατήρηση άμεσης επαφής με τους μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας, άνοιξε σήμερα ο Παναιτωλικός. Ενισχύοντας την αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τη νεολαία και την εκπαίδευση, μέσα από τη διοργάνωση δεκάδων σχετικών εκδηλώσεων ετησίως.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ανρί Καμαρά, Γρηγόρης Μάκος, Αμρ Ουάρντα, Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη, επισκέφτηκαν το πρωί το Γυμνάσιο Γαβαλούς και συμμετείχαν σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη βία και τον ρατσισμό, θέματα για τα οποία έγινε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση των μαθητών με τους ποδοσφαιριστές.

Στόχος μας είναι στο τέλος της Σχολικής και αγωνιστικής σεζόν, να διοργανώσουμε ακόμα μια μεγάλη γιορτή στο γήπεδό μας, στέλνοντας μαζικά σύνθημα κατά της ΒΙΑΣ, κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, κατά των ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, κατά του BULLYING, συνεχίζοντας αυτό που τον περασμένο Μάιο αρχίσαμε (δείτε εδώ το σχετικό ΘΕΜΑ, τοΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και το VIDEO της εκδήλωσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.