Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

«Η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη δημιουργεί προβλήματα, η ρήξη δεν είναι μακριά»

Σε κίνδυνο έχει μπει η ύπαρξη της Σούπερ Λίγκας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φώτη Κωστούλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6, και εκτιμά ότι αυτό το πρόβλημα οφείλεται στην κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη.

Καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον της Σούπερ Λίγκας δεν εμφανίστηκε ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού σχολίασε το γεγονός ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον συνεταιρισμό και τον ΟΠΑΠ για το θέμα της χορηγίας. Τόνισε ότι ένας από τους λόγους που τηρεί τέτοια στάση ο Ολυμπιακός είναι η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πως δεν θέλει και πολύ το να οδηγηθεί σε διάλυση η Λίγκα και είναι η πρώτη φορά που ένας παράγοντας μιλάει ανοιχτά για την αντιπαράθεση των δύο.

Αναλυτικά μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για:

-Το αν θα βρεθεί κάποια λύση με το θέμα του ΟΠΑΠ:

«Φοβάμαι πολύ πως δεν θα βρεθεί κάποια λύση στο θέμα με την χορηγία του ΟΠΑΠ γιατί όπως φαίνεται δεν είναι κανείς διατεθειμένος να κάνει πίσω στο θέμα που κολλήσαμε, δηλαδή, της αποκλειστικότητας».

-Το αν υπάρχει κάποια άλλη λύση για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος:

«Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εταιρία και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μία νέα διαδικασία μέσα από τη Σούπερ Λίγκα. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό ακόμα μήπως προκύψει κάτι».

-το τι έγινε λάθος στη διαπραγμάτευση:

«Η διαδικασία ξεκίνησε σχεδόν έγκαιρα, περίπου τον Φλεβάρη. Νομίζω ότι δεν το διαχειριστήκαμε απόλυτα σωστά. Από την άλλη, ο ΟΠΑΠ ήταν ‘κοφτός’ σε κάποια θέματα, μπήκε στη μέση ο εγωισμός και το πείσμα και φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο. Τελευταία στιγμή μείναμε χωρίς λεφτά, κάτι το οποίο θα υποχρεώσει τις ομάδες να βάλουν χρήματα για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις εταιρίες. Το πόσο αυτό σε γενικές γραμμές βγαίνει πάνω από 300.000 για κάθε ομάδα και θα είναι μεγάλη επιβάρυνση».

-το αν στη λίγκα νοιάζονται για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου ή κάνουν μικρό-πολιτική:

«Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, μπορώ να πω μόνο για εμένα και την προσπάθεια που έκανα να μεταπείσω μερικούς από τους συνιδιοκτήτες του συνεταιρισμού για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Τα 5 εκατ. ευρώ που προσέφερε ο ΟΠΑΠ είναι πολλά λεφτά για τη Λίγκα, αλλά ο καθένας έχει τους λόγους του. Η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Ένας από τους λόγους για την στάση του Ολυμπιακού είναι η κόντρα με τον κ. Μελισσανίδη. Στη συγκεκριμένη υπόθεση μπαίνει κάτι το οποίο θεωρώ προσωπικό και όχι θεσμικό και αφορά την κόντρα του κ. Μαρινάκη με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Δεν θα γίνω δικαστής, αλλά μερικά πράγματα είναι εξώφθαλμα».

-την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του ΟΠΑΠ, για τον οποίο θεωρεί ότι προσπαθεί να ελέγξει το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες απαιτήσεις, αλλά προσωπικά δεν βλέπω τον τρόπο που θέλει ο Οργανισμός να υποτάξει κάτι, δεν είμαι αυτής της άποψης. Αυτό που πιστεύω είναι πως ο Ολυμπιακός μέσω της ανακοίνωσης εννοεί τον κ. Μελισσανίδη, όχι τον ΟΠΑΠ. Η κόντρα των δύο ανθρώπων δυστυχώς μπαίνει σφήνα μέσα στη λίγκα και δημιουργεί προβλήματα».

-το αν μπαίνει σε «κίνδυνο» η ύπαρξη της Λίγκας:

«Η ρήξη και η διάλυση της Λίγκας δεν φαίνεται να βρίσκεται και πολύ… μακριά αυτή τη στιγμή».

2 σχόλια:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.