Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Φλόγα Αγάπης στο κλουβί

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων σε θέματα που αφορούν, τον εθελοντισμό, την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, συμμετέχει σε μια ακόμα δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Συγκεκριμένα θα ανάψει στο γήπεδό μας ο βωμός με τη ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 18.15).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μεταλαμπαδεύσει μηνύματα αλτρουισμού και προσφοράς ζωής, να μυήσει κάθε υγιή άνθρωπο στο θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε φέτος από την πόλη της Κοζάνης και συνεχίζει το πανελλήνιο ταξίδι της περνώντας από το Αγρίνιο. Θα καταλήξει στη Λαμία όπου στις 25 Σεπτεμβρίου θα ανάψει ο βωμός και θα διοργανωθεί η 28η Αμφικτιονία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και να συμμετάσχει στις δράσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.