Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Παραμένω προβληματισμένος

Χθες το βράδυ μόλις τελείωσα το γράψιμο για τον αγώνα κάθισα να σκεφτώ τι να γράψω στο αυριανό μου Blog. Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι ήμουν απογοητευμένος όχι γιατί χάσαμε αλλά γιατί η εικόνα της ομάδας δεν μου βγάζει τίποτα. Προσπάθησα να μην τα γράψω αυτά τα πράγματα στο άρθρο του αγώνα γιατί μετά από μια ήττα έτσι όπως ήρθε ίσως να ήταν άδικο να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια. Πλέον όμως γράφω για το προσωπικό μου Blog μου και θέλω να γράψω αυτά που αισθάνθηκα και είδα χθες.

Είναι αλήθεια πως αν δεν γινόταν τα δυο τραγικά λάθη τώρα θα μιλούσαμε αλλιώς και ίσως να είχαμε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αναλύοντας το παιχνίδι προσπάθησα να καταλάβω πως γίνεται με αυτή την κυκλοφορία που είχαμε να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδια. Αυτό που σκέφτηκα ήταν η τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος αλλά ίσως αυτό να αδικεί και την ομάδα μας. Η αμυντική λειτουργία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική και δεν άφησε τον Παναιτωλικό να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός παρόλο που είναι μια ομάδα πιο έτοιμη και δεμένη όσο καμία άλλη. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια στον Πόντες για το σχέδιο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος που ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και ο Παναιτωλικός για κάποιο ανεξήγητο λόγο είχε την άμυνα του στο κέντρο , οι πράσινοι έβγαιναν για πλάκα μπροστά. Στην συνέντευξη τύπου ο Πόντες δήλωσε ότι ήθελε την άμυνα του πιο ψηλά! Θέλω πολύ να έρθει η μέρα που θα μπορέσουμε να το κάνουμε, να παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και να μην ταμπουρωνόμαστε πίσω , αλλά αυτό να γίνεται με ένα σχέδιο. Ο Παναιτωλικός στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου είχε τραγικές επιστροφές και πραγματικά απορούσα με αυτό που έβλεπα.

Θέλω να δω και εγώ την ομάδα μου να κάνει ένα τέτοιο παιχνίδι με ψηλά την άμυνα αλλά να το κάνει γιατί έχει μια κατοχή της μπάλας και δεν προσπαθεί μόνο με ατομικές ενέργειες να πάρει το παιχνίδι. Αδυνατώ να καταλάβω ποια είναι η επιθετική λειτουργία του Παναιτωλικού, αδυνατώ να καταλάβω γιατί όταν το μπακ παίρνει την μπάλα η μοναδική του επιλογή είναι το εξτρέμ του( αν και χθες επειδή ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στο κέντρο ήταν εντολή η ομάδα να παίζει μόνο από τα άκρα). Πως γίνεται να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί γι αυτό αποκτήθηκε ο Πόντες, παίζοντας ένα τόσο μονοδιάστατο ποδόσφαιρο; Γιατί όταν ένας ποδοσφαιριστής μας έχει την μπάλα δεν έχει τρία στηρίγματα; Γιατί δεν φτιάχνουμε τρίγωνα; Γιατί τα εξτρεμ δεν κλείνουν προς τα μέσα ώστε να βγουν τα μπακ από πίσω; Γιατί τα μπακ δεν ανεβαίνουν ψηλά ώστε να κατέβουν τα αμυντικά χαφ και να πάρουν την μπάλα; Μπορεί να κάνω λάθος και εκεί στην Πορτογαλία το σύγχρονο ποδόσφαιρο να το θέλουν αλλιώς αλλά αυτό που βγαίνει στο γήπεδο επιθετικά δεν μου αρέσει καθόλου .

Λιονέλ δεν με νοιάζει αν παίξεις ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό και χάσεις γιατί δεν κρύφτηκες. Πάντα περίμενα να έρθει ένας προπονητής που δεν θα φοβάται καμία ομάδα. Θα σε παραδεχτώ και θα σε πω και μάγκα αλλά το επιθετικό ποδόσφαιρο δεν είναι η άμυνα μας στο κέντρο. Ωραίο ποδόσφαιρο είναι να έχεις καλή κυκλοφορία της μπάλας, να βγάζεις ωραίους συνδυασμούς και να φτιάχνεις πολλές ευκαιρίες. Αν το κάνεις αυτό, αν φτιάξεις μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο θα είμαι ο πρώτος που θα σε στηρίξει ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο Πόντες έφτιαξε μια ομάδα στηριζόμενος σε τρεις παίκτες στο κέντρο και αυτοί είναι οι Μάκος, Μπεχαράνο και Μάρκους Πάουλο. Στα συστήματα που επιλεγεί έχει ένα τεράστιο πρόβλημα και δεν ξέρω πως θα το λύσει. Ο Μάκος με τον Μπεχαράνο είναι καθαρά 6ρια δηλαδή όταν παίζουμε το 4-1-4-1 θέλουν την θέση μπροστά από τα στόπερ. Όταν λοιπόν επιλέγεις αυτό το σύστημα αυτόματα χάνεις τον Μπεχαράνο γιατί δεν είναι 8ρι. Χθες δοκίμασε το 4-2-3-1 για να μπορέσει να κερδίσει και τους δυο (Μάκος, Μπεχαράνο) αλλά αυτόματα έχασε τον Μάρκους. Ο Πάουλο δεν είναι 10ρι αλλά ένα καθαρό 8ρι με αποτέλεσμα ο Πόντες κατά την προσωπική μου άποψη να πρέπει να αλλάξει κάτι στο κέντρο. Και οι τρεις δύσκολα χωράνε αφού νομίζω δεν ταιριάζουν. Επίσης χθες χτύπησε ο Μάκος, είχε αποχωρήσει ο Πάουλο και αναγκαστήκαμε να παίζουμε τον Ρουσκουσέδα δίπλα στον Μπεχαράνο.

Ο Πόντες δεν θα κριθεί ούτε στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα αλλά την τρίτη αγωνιστική στο κλουβί. Εκεί όπου η ομάδα θα πρέπει να φανεί κυρίαρχη στο παιχνίδι και να φτιάξει ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μέχρι τότε θα μεσολαβήσει και η διακοπή του πρωταθλήματος δίνοντας το δικαίωμα στον προπονητή του Παναιτωλικού να ετοιμάσει την ομάδα και να βγάλει στο γήπεδο αυτό για το όποιο αποκτήθηκε…

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι παρόλο τον μεγάλο μου προβληματισμό θα δώσω στον Πόντες τον χρόνο που χρειάζεται. Όπως έχω πει πολλές φορές κάνει πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις γι αυτό και πάντα θα ελπίζω ότι θα έρθει η μέρα που θα αρχίζει να τα βγάζει και στον αγωνιστικό χώρο.

Υ.Γ.1 Όταν πήραμε τον Μαρκόβσκι σε αντίθεση με πολλούς το site μας ενθουσιάστηκε. Χθες μας δικαίωσε και με το παραπάνω…

Υ.Γ.2 Έχει μια εβδομάδα με την ομάδα και κάνει αυτά τα πράγματα. Είναι 21 χρονών! Νομίζω πως η ομάδα χτύπησε φλέβα χρυσού από την Αίγυπτο. Εκτός από παικταράς είναι και απίστευτα δημοφιλές άτομο. Η σελίδα του στο facebook έχει 20.000 άτομα.

Υ.Γ.3 Ο Πόντες προτίμησε να περάσει στο παιχνίδι πρώτα τον Καμαρά και στο τέλος τον Βιγιαφάνιες. Ο Λούκας είναι ο ποιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής μας, δεν τον βάζεις στο 85…

Υ.Γ.4 Ο Μάρκους Πάουλο δεν με εντυπωσιάζει αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί.

Υ.Γ.5 Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει δυο ακόμη ποδοσφαιριστές. Ένα 10ρι και ένα δεύτερο επιθετικό. Το σύστημα που πρέπει να παίζουμε είναι το 4-2-3-1 με τον Μάρκους να είναι το ένα από τα δυο αμυντικά χαφ και ο άλλος δίπλα του να είναι ο Μάκος ή ο Μπεχαράνο.

Υ.Γ.6 Μοναδικός χαμένος από την απουσία των οργανωμένων είναι ο ΠαναιτωλικόςΥ.Γ.7 Νιώθουν αδικημένοι οι πράσινοι και οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι για το καθαρό πέναλτι που πήρε ο Παναιτωλικός. Δεν λένε ένα ευχαριστώ στον Σιδηρόπουλο που κακώς δεν απέβαλε τον Ταυλαρίδη.

Υ.Γ.8 Τον Στεφανάκο τον έχω στηρίξει πάρα πολύ γιατί πραγματικά πιστεύω οτι μπορεί να γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Τα τελευταία χρόνια όμως δεν βλέπω καμία εξέλιξη κάνοντας μάλιστα κάθε χρόνο τραγικά λάθη. Σίγουρα ένας τερματοφύλακας θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό αλλά αυτό δεν είναι πάντα δικαιολογία. Πρέπει επιτέλους να καθίσει να δουλέψει σκληρά γιατί ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παίξεις μόνο με το ταλέντο.

Admin

38 σχόλια:

 1. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις και εσύ και αλλοι πολλοί ότι το πέναλντι δεν σημαίνει αυτομάτως κίτρινη κάρτα!Πέναλντι είναι φάουλ στην περιοχή....Στην συγκεκριμένη φάση όχι κάρτα, ουτε πέναλντυ δεν ήταν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ το ξέρω αυτό εσύ πρέπει να μάθεις ότι το σπρώξιμο μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Όταν βρίσκεται και σε θέση για γκολ είναι καθαρή κίτρινη.

   Διαγραφή
  2. Θέση για γκόλ με πλατη στο τέρμα και την μπαλα στον αερα....μαλιστα....!!!!!Τετοια μαρκαρίσματα γινονται 100 φορές σε κάθε ματς....αλλα και πέναλντι να είναι καρτα δεν δίνεται....σε καμία μα καμία περίπτωση!
   ΥΓ:Το πόσο δίνονται αυτα τα πέναλντι θα το καταλαβεις τις επόμενες αγωνιστικές....μην μπερδεύεσαι, γτι χθες ο ΠΑΟ έπρεπε να χασει βαθμούς γι αυτό και πήρες τέτοιο πέναλντι και ήταν κιτρινισμένοι και 2 στην αμυνα απο το 20΄......!!!Καλή πορεία να έχετε.....αν και απ ότι είδα και απο κοντά χθες η ομάδα σας δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, ούτε καν με την προπέρσινη!Και δεν είναι δικαιολογία οτι είναι νωρίς....οι παίχτες σας δεν ξέρουν σε ποια θέση παιζουν....το κέντρο έχει γεμίσει τσεκούρια που δεν ξέρουν μπαλα....και έχετε γυρίσει στο παιχνίδι που παίζουν ομάδες που παλεύουν για σωτηρία......γιόμα και πάλι γιόμα....!φιλικά....απο ένα οπαδό του Παο που δεν έχει χασει ποτέ παιχνίδι της ομάδα του!

   Διαγραφή
  3. Ενώ η δική σου ομάδα είναι καλύτερη φέτος;; Σε περιμένει ο τίγρης.... Γατάκι!

   Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω οτι αυτά γίνονται αλλά γίνονται σε κόρνερ. Στην συγκεκριμένη φάση είναι μόνο ο Ουάρντα με τον Ταυλαρίδη με τον ποδοσφαιριστη σου να σπρώχνει καθαρά τον παίκτη. Πεντακάθαρη φάση για πέναλτι.

   Μιλάς για τις κάρτες που πήραν οι αμυντικοί σου και δεν μας λες όμως πως τις πήραν. Ο Ταυλαρίδης όταν πήρε την κίτρινη κάρτα την θυμάσαι την φάση; Μάλλον οχι... Οσο για τον άλλον, ο Κάπελ έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση, αυτό δεν είναι ορισμός κίτρινης κάρτας.

   Διαγραφή
 2. ΔΕΚΑΡΙ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΟ ΡΟΜΕΡΟ,ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΣ 18ΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΚΑΡΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΥΛΟ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΡΟΜΕΡΟ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ομάδα ακόμα δοκιμάζεται! Τίποτα δεν είναι στάνταρ! Καταλάβετε το! Και σιγά ρε φίλε, τι πάει να πει δικός του να πουμε;
   Έλεος πια! Γκρίνια γκρίνια! Μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα και τους έχετε πάρει όλους απ τα μούτρα!
   Κάντε καλά εσείς 20-25 μαντράχαλους και φτιάξτε ομάδα για τη Σούπερ Λιγκ αν μπορειτε!
   (Είναι απάντηση στο σχόλιο σου αλλά με αφορμή αυτό μιλάω και γενικά)

   Διαγραφή
 3. Admin αν εχεις παρακολουθησει λιγο το Πορτογαλικο Πρωταθλημα (ειδικα μπενφικα-πορτο-σπορτιγκ-μπραγκα-γκιμαραες) θα δεις οτι οι ομαδες ετσι παιζουν η αμυνα ειναι πολυ ψηλα ......παρακολουθα αυτο το Σαβ/κο μερικα 10λεπτα και θα καταλαβεις τι εννοω.

  Ρισκαρε ο προεδρος φετος με τον Ποντες(πρωτη φορα βγαινει εκτος Πορτογαλιας εν αντιθεση με αλλους πορτογαλους προπονητες ) και θα φανει πολυ συντομα αν αυτος ο τροπος σκεψης(εχει θετικα κ αρνητικα) ταιριαζει στο ελληνικο ποδοσφαιρο.....
  Προσωπικη αποψη ειναι οτι ο Ποντες θα πρεπει λιγο να το διαφοροποιησει (οπως εκαναν σαντος-ζαρντιμ κλπ που περασαν τα συνορα) για το λογο οτι η ομαδα δεν εχει τους παιχτες για να παιξει αυτο το συστημα (θελει μεταγραφες και ειναι πλεον αργα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν πιστευε η διοικηση οτι ο Κυριακιδης και ο Ρομερο μπορουν να αντικαταστησουν τους Μπρακαλι - Μαρτινεζ μαλλον τωρα πρεπει λιγο να αναθεωρησουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φίλε μου, καλησπέρα!
  Πρώτ' απ' όλα πιστεύω ότι πρέπει λιγάκι να χαλαρώσεις! Στην αρχή είμαστε ακόμα! Και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι!
  Δεύτερον, είναι σημαντικό ότι η ομάδα έκανε μια σχετικά καλή εμφάνιση, παρόλο που στη βασική ενδεκάδα υπήρχαν καινούριοι παίκτες.
  Τρίτον, συμφωνώ οτι τα αμυντικά λάθη και η κίνηση του Στεφανάκου ήταν απαράδεκτα!
  Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η χθεσινή ήττα θα μας βγει σε καλό! Ο Πόντες μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία! Το ότι η ομάδα έκλεινε προς τα πίσω και προς το κέντρο σε κάθε επίθεση του Παο δεν είναι μόνο λάθος προπονητή αλλά και της νοοτροπίας των παικτών!
  Τα χθεσινά λάθη και οι αδυναμίες καταγράφηκαν (ή τουλαχιστον έτσι θέλω να πιστεύω)!
  Θυμίζω επίσης ότι και πέρσι πολλοί πήραν τον Παναιτωλικό από τα μούτρα όταν έχασε στο Γεντικουλε αλλά τελικά η ομάδα αποδείχθηκε αρκετά καλή και υπολογίσιμη!
  Τέλος, συμφωνώ απόλυτα με τα Υ.Γ. σου και προσθέτω κι άλλο ένα για την εξαιρετική εμφάνιση και (κατ' εμένα) μαχητικότητα του Καπελ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΝΑΝ ΓΚΟΛΤΖΗ ΤΩΡΑ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Στο πρώτο ημίχρονο χωνί μας έκαναν... Το ότι κρατήσαμε το 0 πίσω δεν οφείλεται σε καμμία εξαιρετική αντιμετώπιση του Πόντες, αλλά στην αμπαλίαση του Καρέλη...

  ΥΓ: Στην Τρίπολη αν παίξει έτσι, δεν πάει πουθενά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Βιγιαφανες δεξια καπελ αριστερα και Φαραώ 10ρι μόνο έτσι την παλεύει. .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και εγώ θα ήθελα να δω σαν 10ρι ή σαν κρυφό επιθετικό τον Φαραώ

   Διαγραφή
 9. Αλέξανδρε ποσά εισητηρια επίσημα σώθηκαν.Άλλο σάιτ αναφέρει 3578 ισχύει κάτι τέτοιο και ούτε ένας τζαμπατζης.Έχω την εντύπωση ότι στο παιχνίδι Ήταν πάνω από 4500φιλαθλοι.Νικος (αιτωλος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 4.160 κοπηκαν αλλα νομίζω είναι χωρίς τα διαρκειας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. H ενδεκαδα επρεπε να ξεκιναει με βιγιαφανιες και τραβηξει πισω τον αιγυπτιο 10αρι. Επισης περιμενω ποτε θα ειναι ετοιμος ο Κορσιενς. Το διδυμο Κουσας - Παπαζογλου δεν συνεργαζεται καλα. Ισως δεν εδεσαν ακομα αλλα περυσι με Μαλεζα οταν εκανε λαθος ο ενας το διορθωνε ο αλλος. Οπως και ο Ντανι ειναι πολυ καλος αλλα δε βγαζει στη καμια τις μπαλιες του Γοδοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αντμιν για το στεφανακο εχεις αδικο. Δε προκειται να γινει κατι παραπανω απο μετριος τερματοφυλακας. δεν ειναι μονο η ελειψη ψυχραιμιας που εχει, εξ ου κ το χτεσινο λαθος, ειναι το οτι μπορει να κανει μ@@@@ια κ στην πιο απλη φαση. Παραδειγμα στη φαση του πρωτου ημιχρονου που αντι να πιασει μια ευκολη σεντρα, διωχνει (!!!) κ μαλιστα στο κεντρο της περιοχης(!!!!!!!!!!!!) κ ηταν το πιο φυσιολογικο πραγμα στο κοσμο να βρισκεται αντιπαλος παικτης εκει. Κατι τετοια τα εκανε κ στη β που ηταν βασικος.
  Το δευτερο που θελω να θιξω, ας πει καποιος στον κουτρομανο οτι δεν ειναι ο ντανι αλβεζ. Κοβεις ωραιοτατα τη μπαλα δωστης μια να πα να γ... μετα. Τι τα θες τα κατεβασματα κ τις ντριπλες, αστο για καποιον που το χει. Κ επισης σεντρα με τη μια παλικαρι μου. Θα μου πεις χτες αυτες δεν ηταν σεντρες ηταν τραβαω μια στη μπαλα κ ευχομαι για το καλυτερο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Δεν θα το κρύψω οτι ήμουνα απο εκείνους που γκρίνιαζαν το καλοκαίρι και με την επιλογή προπονητή και με την υποτονικότητα στις μεταγραφές. Ομως θεωρώ οτι πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές και με αυτό το πνεύμα θα συμφωνήσω στα μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησης του admin.
  H ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη και είναι νωρίς και για να βγάζουμε συμπεράσματα και να κολλάμε στον τοίχο προπονητή και διοίκηση, όπως κάνουν μερικοί που είτε ζητούν να πουλήσει ο Κωστούλας και να φύγει ή να διώξουμε από τώρα τον προπονητή!!!
  Τι λέτε ρε παιδιά? Η ζωή πάει μπροστά δεν γυρίζει πίσω ,ούτε θα γυρίσουμε στην εποχή του 1970. Ασχοληθείτε με την επιστροφή στη δραχμή κι αφήστε την ομάδα να βρεί το δρόμο της.
  Στα του μάτς. Αν εξαιρέσουμε τα σχόλια και τη «δήθεν» στενοχώρια των κρυφοπαναθηναικών που « αγωνιούν» για τον Παναιτωλικό , η γενική αίσθηση είναι ότι η ομάδα –τηρουμένων των δυνατοτήτων του ρόστερ- στάθηκε πολύ καλά και από δικά της λάθη έχασε τον αγώνα και λόγω απειρίας του Πόντες που στο 2ο ημίχρονο έπρεπε να τη δεί πιο πονηρά τη δουλειά με καλύτερη διαχείριση. Ισως να μην πρόλαβε αφού τα σχέδια του ανατράπηκαν από την χαζή ισοφάριση.
  Τι να κάνει όμως ο κάθε προπονητής όταν ο ταλαντούχος Στεφανάκος που λέτε ότι του λείπουν παιχνίδια κάνει το τραγικό λάθος που δεν οφείλεται βέβαια σε έλλειψη αγώνων αλλά στο κενό που κουβαλά στο μυαλό του? Δείτε τη φάση και θα καταλάβετε. Τον 34χρονο Κούσα μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί μας το έχει ανταποδώσει τόσα χρόνια , ο Στεφανάκος πότε θα προσφέρει, αν όχι όταν του δίνονται ευκαιρίες? Μήπως όπως με τον Ηρακλή στα μπαράζ που αποβλήθηκε και έτρεμε η ψυχή μας με τον Τακίδη? Δεν έχει διδαχθεί τίποτε?

  Υ.Γ. 1 Με το πέναλτι δεν ασχολούμαι και χαίρομαι γιατί γκρινιάζουν οι Παναθηναικοί
  Υ.Γ. 2 Ο Λούκας έπρεπε αν όχι να ξεκινήσει τουλάχιστον να μπεί νωρίτερα στο παιχνίδι.

  Αιτωλός (Γιώργος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Για μένα πρέπει να παίξει έτσι τέρμα στεφανακος
  Μπαχερανο κονσιες κουσας καπελ
  Μπαχερανο
  Παουλο
  Βιγιαφανες ρομερο ουαρντα
  Μαρκοφσκι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. K ο μακος εξω???? Ολο το κεντρο μας ηταν

   Διαγραφή
  2. Και αυτός Αλλαγή του παουλο δεν ξέρω δεν είμαι προπονητής άλλα είναι πολυ καλος και αυτός

   Διαγραφή
  3. Α κ τωρα που το προσεξα καλυτερα καπελ αντι κεβιν? Δεν εχει καμια λογικη ασε που ο καπελ εκανε παπαδες μπροστα. Το παιδι δεν ειναι αμυντικος δε στεκει αυτο πιυ γραφεις φιλε μου

   Διαγραφή
 15. Ετσι θα εομαστε στη πεντάδα με αλλαγές μακος καμαρα κεβιν κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Γιά μένα ο Πόντες κάνει δουλειά και έχουμε καλή ομάδα . Η χθεσινή εμφάνιση ήταν καλή αν εξαιρέσεις τα λάθη του Στεφανάκου και του Κούσα . Επίσης ο Κουτρουμάνος δεν μπορεί να παίζει άλλο σ αυτή την ομάδα . Ο Πάουλο μέτριος , χωρίς εμπιστοσύνη στα πόδια του . Οι Μαρκόφσκι και Κάπελ φανταστικοί . Οταν επιστρέψουν οι τραυματίες και δέσει η ομάδα δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα .
  Βαζελάκια μιλάτε γιατί δεν παίζατε με 10 όπως θα έπρεπε .
  Πάμε γιά διπλό στην Τρίπολη . Μόνο Παναιτωλικάρα !!!
  Σπύρος ro

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ειπαμε ο κουτρου ειναι αμυντικο χαφ.....τωρα αν ο Ποντες θελει να τον βαζει δεξι μπακ ας τα λουστει τοτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απο ποτε??? Παντα δεξι μπακ επαιζε αλλο που ο χαβος περυσι ειχε ξεμεινει απο αμυντικα χαφ κ τον δοκιμασε εκει

   Διαγραφή
  2. Μια ζωη δεξι μπακ ηταν.

   Διαγραφή
  3. Λετε να μην το ξερω οτι ηταν δεξι μπακ???Τα τελευταια χρονια αποδιδει πολυ καλυτερα σαν αμυντικο χαφ παρα σαν δεξι μπακ δεν το βλεπατε επρεπε να παιξουμε με το βαζελο για να το καταλαβετε?

   Διαγραφή
 18. Δεν μου αρέσει ο ποντες ξενερωσα με το στήσιμο που είχε εχτές πως άφησε έξω βιγιαφανες; γτ δεκάρι ο παουλο; ο μπαχερανο 6 είναι γτ να παίζει αλλού; δεν είμαι προπονητής Αλλά αυτά τα θεωρώ απλή λογική πιστεύω πως ο περσινός μπαχερανο με βιγιαφανες δεξια θα κάνουν γλέντι φέτος όπως ο καπελ με ουαρντα απο Αριστερά Όλα αίτημα θα ειναι για τον μαρκοφσκι Όσο για το Κέντρο έχουμε μακος ρουσκουσεδα ρομερο παουλο μπαχερανο παιχτουρες ολοι τερματοφιλακα Θέλουμε και αριστερο μπακ και αντε για μετα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Προχτες,εγραψα ''στηριξτε την ομαδα κι αν χασει μετα ξεσκιστε την''.
  Μαλιστα γι'αυτη μου τη φραση δεχτηκα σκληρη κριτικη,φτανοντας καποιος ''ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑΣ'' να με κατηγορησει οτι δεν ειμαι Παναιτωλικος κ.λ.π.
  Ομως τυχαινε να ξερω πολυ καλα τι λεω.Βλεπετε,ημουν σιγουρος βασει αυτων που ειχα δει με τα ματακια μου οτι οχι μονο δε θα χασουμε αλλα οτι θα νικουσαμε κιολας,οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να ξεσκισει κανενας την ομαδα,αντιθετα οι περισσοτεροι θα λουφαζαν.
  Αν και το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν θετικο,λογω των γνωστων προσωπικων λαθων,εντουτοις θεωρω οτι κατα το μεγαλυτερο μερος δικαιωθηκα μιας κι η κριτικη που ασκειται σημερα στην ομαδα,ειναι περισσοτερο καλοπιστη και πιο δικαΙη απ'οτι θα περιμενα.
  Αυτο κατα τη γνωμη μου συνιστα δειγμα ποδοσφαιρκης ωριμοτητασς και σιγουρα αναγνωριση των φιλαθλων οτι αυτη η ομαδα οταν δεσει θα μπορεσει να μας ικανοποιησει με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
  Το μονο που χρειαζεται η ομαδα ειναι στηριξη,εμπιστοσυνη κι αφοσιωση.
  ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ''ΠΑΝΑΙ'' ΚΑΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Σκασμένος είμαι απο χθες, αφού κάθε χρόνο τελικά πρέπει να συζητάμε πόσους βαθμούς χάσαμε απο τα λάθη μας. Το λάθος του Μαρκοφσκι να κάνει την προβολή και να μην μετρησει τελικά το γκολ που θα εμπαινε έτσι κι αλλιώς δεν είδα να το αναφέρει κανείς. Στον Στεφανακο πρέπει καποιος να του πει οτι πέρασε η εποχη που έπαιζε στις αλανες που τροφοδοτούσε με τα χέρια πάνω απο τα κεφάλια των επιθετικών. Τώρα παίζεις στην Α' Εθνική φίλε..
  Οι εφημερίδες αντικειμενικότατες.. Μόνο οι γαυρικες μιλάνε για τα δώρα. Οι άλλοι τα θεωρούν αναμενόμενα ας πούμε;;;
  Τι να πω. Τουλάχιστον μας άφησε προσδοκίες το α' ημίχρονο, για καλύτερη συνέχεια.

  ODYSSEAS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Με οσα εχουν γραφει για τον σχολιασμο του ματς με αλλα συμφωνω με αλλα διαφωνω αυτο βεβαια δεν εχει σημασια.Εκεινο που μου την δινει ειναι οτι γραφεται για την θυρα 6 και οτι λειπανε απο τον αγωνα.Εγω θεωρω οτι ηθελειμενα ή αθελειτα προσπαθουν καποιοι να προσδοσουν χωρις να την αξιζουν ΑΞΙΑ σε καποιους ανηπαρκτους.Αυτος που αγαπαει την ομαδα του ειναι στο γηπεδο και κανενας προεδρος, κανανα συμβουλιο, δεν μπορει να τους το απαγορευσει.Τωρα αν καποιος συνδεσμος θελει να μην συμφωνει με τους νομους τοτε ειναι εκτος.Τωρα οσο αναφορα την ανακοινωση της θυρας 6, αλλα λογια να αγαπιομαστε. Εμεις που αγαπαμε την ομαδα με πολλες στερησεις και αλλα προβληματα, βρισκουμε τον τροπο και ειμαστε εκει.Θυρα 6 των 30 , 40 ατομων αντε γεια.. G.D.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αχ ρε G.D.,χτες χασαμε τεραστια ευκαιρια για μεγαλη νικη.Εχουμε ομως να δουμε πολλα καλα,ξερεις εσυ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 5 πρεμιέρες ξεκινούν με ήττα. Οπότε ας επικεντρωθούμε στα επομενα ματς. Εμένα η ομάδα μου άρεσε .Ας την στηρίξουμε όσο μπορούμε. Ο Δρυίδης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Φίλε chantzopoulousquare καλή σου νύχτα...
  Αντρέας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ 100 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!!!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ [ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ] ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!!!!ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΛΠ.ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Σ ΑΥΤΟ Η ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!!Π.Χ. ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΦΤΕ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΕΥΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ [ΕΚΟΒΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ].ΘΑ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΙΑ 600 ΕΥΡΩ ΔΕΗ,ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 150.000-200.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΛΠ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ , ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ [ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ] ,ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΡΗ [ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΕΑΜ],ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.ΟΜΩΣ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΚΥΛΛΟΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΑ,ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ Η ΧΟΝΤΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ!!!!Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΡΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ,ΕΝΩ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ=ΚΟΚΚΙΝΗ.ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΓΙΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΙ ΚΕΙΝΟ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΜΠΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΕΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΤΟΛΜΗΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ [ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ] ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑ!!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΟΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ,ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΑΕΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.