Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μάκος: «Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος...»

Η έλλειψη συγκέντρωσης και στα 90 λεπτά του αγώνα ήταν αυτό που στοίχισε στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα του novasports και στον Γιώργο Μαρκόπουλο ο Γρηγόρης Μάκος.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ήμασταν διαβασμένοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σημαντικό που παίζαμε στην έδρα μας αλλά δυστυχώς όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά, χάνεις τα ματς.

Δουλεύουμε πολύ καλά με τον καινούριο προπονητή το νέο τρόπο παιχνιδιού. Θα πορευτούμε με τους παίκτες που έχουμε και είναι σημαντικό το ότι δεν αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού ακόμα και όταν προηγηθήκαμε. Το θεωρώ σημαντικό, δείχνει χαρακτήρα. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας πάρει από κάτω, έχουμε δύσκολη συνέχεια εκτός έδρας με την Τρίπολή.

Φέτος έχει δυναμώσει πολύ η Σούπερ Λιγκ με ΑΕΚ, Ηρακλή, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική εικόνα να παίξουμε όλα τα ματς με αυτόν τον τρόπο. Αρχικά να μην έχομε μπλεξίματα με την παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Αν μπουν περισσότερο στην ομάδα και τα νέα παιδιά τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα».

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΔΙΑ ΟΠΟΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΟΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΗ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΕΝΑΝ ΡΑΦΑΕΛ ΠΟΥ ΚΑΚΟΣ ΕΦΗΓΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΡΗ ΕΝΑΝ ΕΠΗΘΕΝΤΗΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΓΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΠΗΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ...ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΘΕΝΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΑΠΟΨΕ...ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΗΚΑ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΕΞΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΧΟΡΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΤΟ ΠΟΥΛΕΜΕ ΧΛΟΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΛ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΝΑ ΠΕΞΗ ΘΕΛΗ ΤΑΧΙΤΗΤΑ ΜΕΛΥΓΗ ΔΟΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΗ Η ΖΙΜΙΑ...ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.