Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ταυτότητα για εισιτήριο και είσοδο στο γήπεδο

Αρχίσει αύριο Παρασκευή στις 10.00 το πρωί η διάθεση των απλών εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Για ακόμα μια φορά εφιστάται σε όλους η προσοχή για την διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου και την είσοδο στο γήπεδο σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο.

- Για την έκδοση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η καταγραφή των στοιχείων (Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου) του αγοραστή και η αναγραφή του ονόματός του στο εισιτήριο.

- Για την είσοδο στο γήπεδο, πέραν του εισιτηρίου (ηλεκτρονικού ή διαρκείας), είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Επισημαίνεται ότι πέραν του ηλεκτρονικού και ονομαστικού εισιτηρίου, στο γήπεδο λειτουργεί υποχρεωτικά και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες, για την πρόληψη φαινομένων βίας. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.


Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των φιλάθλων, στην προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Καλούνται να βοηθήσουν με την έγκαιρη προσέλευσή τους, για την αποφυγή συνωστισμού, τόσο στην αγορά του εισιτηρίου τους, όσο και κατά την προσέλευση στο γήπεδο για τον αγώνα.

4 σχόλια:

 1. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΣΙ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αιτηση με διπλο χαρτόσημο ειναι απαραιτητη για εισοδο στο γηπεδο ή δεν προβλεπεται ακομη ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι ανήλικοι που δεν έχουν ταυτότητα μπορούν να βγάλουν εισιτήριο ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ Μ ΛΟΓΗΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟ.. ΑΝΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΓΡΙΝΙΟ..ΚΑΙ ΧΗΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΕΤΙΕΣ ΛΟΓΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...ΕΧΟΥΝ ΠΕΞΗ ΠΟΛΑ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΙΣΗΣ... Η ΓΕΙΑ ΦΙΛΕ Μ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.