Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο Φονσέκα και οι άλλοι

Οι κυανοκίτρινοι όπως σας έχουμε ενημερώσει ψάχνουν τον επόμενο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας και οι περιπτώσεις που εξετάζονται δεν είναι λίγες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, κάτι που έχουν γράψει και οι Πορτογάλοι ο Φονσέκα είναι ένα από  τα άτομα που έχουν ξεχωρίσει για τον πάγκο της ομάδας μας. Βέβαια η συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη και οι πιθανότητες να βρεθεί στο Αγρίνιο είναι λίγες. 

Μιλάμε για ένα προπονητή που ενδιαφέρεται η μισή Πορτογαλία και μάλιστα οι κορυφαίες ομάδες αλλά και ο ΠΑΟΚ. Ο  τεχνικός της Πάκος Φερέιρα σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι θέλει να προπονήσει ομάδα από την Ισπανία ή την Αγγλία .Αυτή είναι μια περίπτωση που έχει βγει στο φως της επιφάνειας αλλά δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με όσα λένε στον Παναιτωλικό ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε ένα στόχο για το θέμα με τον προπονητή και από ότι φαίνεται θα χρειαστούν λίγες ημέρες ακόμη για να κλείσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.