Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Αύριο θα είναι η τελευταία μέρα για κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που δεσμεύονται με συμβόλαιο. Για κάποιους από αυτούς υπάρχει  θετική άποψη για να παραμείνουν ενώ κάποιοι άλλοι δύσκολα θα συνεχίσουν.

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι τα εξής:

Φωτάκη, Λάζαρ, 'Αλβες, Μορένο, Κουτρομάτο, Εντζεγκέλε, Ράφαελ, Θεοδωρίδης, και Γοδόι .

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Φερνάντο Γοδόι δεν θα συνεχίσει μαζί μας όπως επίσης ξέρουμε ότι για τους Εντζενγκέλε και Ράφαελ υπάρχει  επιθυμία να παραμείνουν αλλά υπάρχουν και πολλές δυσκολίες.Ο Ράφαελ μαζί με τον Εντζενγκέλε έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρίσουν από το Αγρίνιο για προσωπικούς λόγους αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι οριστικό ακόμη. Άλλωστε για να αποχωρίσουν  πρέπει να βρουν κάτι καλύτερο και όσο δεν βρίσκουν τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνουν στο Αγρίνιο αν και αυτή τη  στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.


Όσο αφορά τους υπόλοιπους και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα συνεχίσουν οι Φωτάκης, Λαζάρα, Άλβες και Μορένο.


Τέλος όπως όλα δείχνουν σύντομα αναμένεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κουτρουμάνου ενώ στο θέμα με τον Θεοδωρίδη υπάρχει πλήρης αβεβαιότητα αυτή τη  χρονική στιγμή.

4 σχόλια:

 1. Παίκτες έχουν αποκτηθεί (Μπεχαράνο, Λυκογιάννης) χωρίς νά υπάρχει προπονητής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμβαίνει αυτό Ιωάννη και στις καλύτερες οικογένειες, χρόνια τώρα ξέρεις..
  Καλά έχει να φάει κριτική ο καινούριος, όποιος και να είναι μέσα στη χρονιά που έρχεται.. Και πρώτα από όλους απο αυτούς που λυσσάξανε να φύγει ο Χάβος.. Γιατί αυτό θέλουν βαθιά μέσα τους.. Αφορμές για να κράζουν..

  ODYSSEAS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οδυσσεα έτσι, είναι κ αυτή η κατηγορία.. Τους είχα ξεχάσει!!
  Διάβασα για τσιωλη πριν λίγο αν δεν κλείσει ο Πορτογάλος..
  Ελπίζω να είναι μουφα κ να μην έρθει....περπατώντας το λαμόγιο στο Αγρινιο....
  Είναι ο μοναδικός που ειλικρινά δεν θα ήθελα να δώ ποτε στον πάγκο μας..

  george


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συμφωνώ 100% Οδυσσέα! Μιά χαρά δουλειά έκανε ο Χάβος, καί βελτίωνε τήν ομάδα κάθε χρονιά. Αλλά εδώ βλέπεις δέν είναι Αγγλία νά μένουν οι προπονητές 20 χρόνια στήν ίδια ομάδα. Μέχρι νά βρεί τά πατήματά του ο νέος προπονητής φοβάμαι θά έχει ήδη περάσει ο πρώτος γύρος. Καί θά γίνει όπως ακριβώς τό είπες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.