Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Θύρα 6: «Ευχαριστούμε για όλα ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ!»

Με ανακοίνωση η Θύρα 6 ευχαριστεί τον Μάκη Χάβο και αφήνει αιχμές προς την διοίκηση για την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πιο επιτυχημένος  προπονητής στην ιστορία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας αποτελεί παρελθόν μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας! Σε ευχαριστούμε ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ γιατί κάθε χρόνο έκανες μεγαλύτερο τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας, Σε ευχαριστούμε γιατί κατάλαβες απόλυτα σε ποια ομάδα ήσουνα προπονητής και τι κόσμο αντιπροσώπευε αυτή η ομάδα, Σε ευχαριστούμε για τη μάγκικη άνοδο στο Βόλο, Σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες και ιστορικές νίκες εντός και εκτός έδρας με τους  «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάνω από όλα σε ευχαριστούμε για το ήθος και το πάθος  που έδειξες  όλα αυτά τα χρόνια!

Δυστυχώς δεν εκτιμάνε όλοι το ίδιο το τι προσφέρει ο καθένας, μετά την αποψίλωση σε παίκτες του έμψυχου δυναμικού έρχεται και η εκκαθάριση στο απόλυτα πετυχημένο τεχνικό τιμ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΚΑ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ!


Υ.Γ. Κάποτε  ένα ολόκληρο γήπεδο αποδοκίμαζε  έναν άνθρωπο. Ακόμη και σήμερα αυτός παραμένει στη θέση του. Πριν 2 εβδομάδες πάλι ένα ολόκληρο γήπεδο αποθέωνε έναν άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί παρελθόν. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.