Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ζουλιώτης: Μακάρι ο Παναιτωλικός να πετύχει τον στόχο του.

Ο Δημήτρης Ζουλιώητης δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως η ομάδα του ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη, αφου ξέρανε τι θα αντιμετωπίσουν ερχόμενοι στο Αγρίνιο. Τέλος ευχήθηκε στον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του και ζήτησε να στηριχθεί αυτή η διοίκηση γιατί είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια κόντρα.


Στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ζουλιώτης δήλωσε:

 «Όταν τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολ. Βόλου οι συμπαίκτες μου είχαν μπει στα αποδυτήρια με σκυμμένο το κεφάλι. Αυτό μου έδειξε ότι η ομάδα μου ο Ηρακλής έχει δυναμική.
Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και γι’ αυτό σήμερα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε, ξέραμε τα προβλήματα του Παναιτωλικού με την πίεση και τις αντιδράσεις και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε.

Το κάναμε, βγήκαμε καλά στην κόντρα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε δύο φορές. Είναι μεγάλη νίκη γιατί όταν ο γηπεδούχος, μία ομάδα σαν τον Παναιτωλικό με κόσμο, καταφέρνει να ισοφαρίσει το ματς και πάλι εμείς το γυρνάμε, δείχνει ότι η ομάδα μας έχει κράμμα και οι στόχοι μας είναι υψηλοί.

Εύχομαι στον Παναιτωλικό, γιατί είμαι από εδώ και ξέρω τη νοοτροπία, να πετύχει το στόχο του και είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχει αυτή η κόντρα σε αυτή την ομάδα γιατί κακά τα ψέμματα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολα και εμείς τα βιώνουμε. Είναι καλό να στηριχθεί αυτή η διοίκηση, χωρίς να θέλω να γλύψω σε εισαγωγικά, αλλά είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η κόντρα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.