Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Γ.Βαζάκας:« Είχαμε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ»Ευχαριστημένος από την νίκη μέσα στο Αγρίνιο παρουσιάστηκε ο Γιώργος Βαζάκας. Διαβασμένος για την σημερινή αναμέτρηση ήταν ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του, είχαν παρακολουθήσει τον Παναιτωλικό σε τρείς αγώνες και κλείνοντας τους διαδρόμους κατάφεραν να σταθούν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα:

«Όταν κερδίζεις σε μια έδρα σαν τον Παναιτωλικό δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος και να δώσεις συγχαρητήρια στους παίχτες σου. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε 15 αγώνες χωρίς ήττα. Ξέραμε πως παίζει ο Παναιτωλικός, αφού τον είχαμε παρακολουθήσει σε τρία παιχνίδια.

 Κλείσαμε τους διαδρόμους, μπλοκάραμε τον Φαβάλι που κάνει όλο το παιχνίδι του Παναιτωλικού και σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από τσαμπουκά και ταπείνωση. Μπορούμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο.»

1 σχόλιο:

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.