Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Χάβος: «Θέλουμε 2 εως 3 μεταγραφές ακόμη»

Αιχμές για την δουλεία του Νίκου Καραγεωργίου και 2 έως 3 παίκτες ζήτησε στην συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

«Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι έχοντας μια φλύαρη υπεροχή και κατοχή της μπάλας. Δεν είχαμε όμως καλά τελειώματα ούτε επιθετικές συνεργασίες. Δεχθήκαμε και το γκολ και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο καλά σαν ομάδα. Είχαμε ενθουσιασμό, βάλαμε το γκολ και εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Θεωρώ ότι η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά. Δεν ήταν αυτή εικόνα ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει ούτε εικόνα ομάδας σαν τον Παναιτωλικό. Δεν ξέρω το λόγο, θεωρώ όμως ότι έχει μείνει πίσω σε πολλά θέματα τακτικά και αγωνιστικά. Θέλει δουλειά και υπομονή απ΄τον κόσμο και επειδή πέρασα απ΄τον Παναιτωλικό θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο γι΄αυτή την ήττα. Θα προσπαθήσω και εγώ και τα παιδιά και η διοίκηση να ανατρέψουμε αυτό το σκηνικό».


Ο Παναιτωλικός μπορεί να προλάβει και να αναστρέψει την κατάσταση;

«Θεωρώ ότι έχει πάρα πολλά παιχνίδια, έχουν μείνει ακόμη 23. Σίγουρα η σημερινή ήττα μας πάει πολύ πίσω αλλά έχουν μείνει και πολλά παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι με τη δουλειά θα τα καταφέρουμε, γιατί το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πάρα πολλές ώρες».

Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας;

«Σίγουρα τα τακτικά και αγωνιστικά κομμάτια. Όταν δεν υπάρχει συνεργασία στις πλευρές, όταν δεν έχουμε επιθετικά τελειώματα, όταν χάνουμε τη μπάλα στο επιθετικό μας κομμάτι και δεν πιέζουμε να την ξανακερδίσουμε, όταν δεν γίνεται παιχνίδι από τον άξονα, στο αμυντικό κομμάτι και τα δύο γκολ μπήκαν από σέντρες άρα θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να λυθεί…θέλει σε πολλά κομμάτια δουλειά η ομάδα, συν το ψυχολογικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο και μετά από αυτή την ήττα πρέπει να σταθούμε πιο κοντά στους παίκτες και να τους βοηθήσουμε».

Χρειάζεται καινούργιες προσθήκες ο Παναιτωλικός;

«Εγώ είμαι κατά των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο γιατί η δική μου φιλοσοφία είναι άλλη αλλά με αυτό που είδα σήμερα στο γήπεδο, θεωρώ ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση και μάλιστα σημαντική! Θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ σε ποιες θέσεις».

Στην συνέχεια είπε:

«Θέλει ίσως και παραπάνω από δυο , τρεις αλλά όχι παραπάνω από τέσσερις. Χρειάζονται προσεκτικές επιλογές και να είναι παίκτες έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Θεωρώ ότι υπάρχουν παίκτες στην αγορά αυτή τη στιγμή που μπορούν να βοηθήσουν και θέλουν πάρα πολύ να έρθουν στον Παναιτωλικό γιατί ξέρουν τι συνθήκες υπάρχουν».


Αιφνιδιαστήκατε από την εικόνα του σημερινού αντιπάλου; 

«Όχι, δεν αιφνιδιάστηκα. Είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι της αντιπάλου ομάδας που παίζει κλειστή άμυνα και βγαίνει στην κόντρα επίθεση. Αν μπορούσαμε και βάζαμε ένα γκολ στο ξεκίνημα, μπορεί να άλλαζε η εικόνα και να παίρνανε ψυχολογία τα παιδιά. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μια καλή ομάδα, μια καθαρά ομάδα Β΄Εθνικής με πάθος και πολύ τρέξιμο».

Υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση;

«Δε θέλω να πω για φυσική κατάσταση. Θα γίνουν κάποιες μετρήσεις που πρέπει να γίνουν αυτή την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα είναι και πολύ δύσκολη η θέση των ποδοσφαιριστών όταν παίζουν στο ίδιο τέμπο. Ποδόσφαιρο σε ένα ρυθμό δεν μπορείς να παίξεις. Πρέπει να έχεις εναλλαγές στο ρυθμό. Εγώ σήμερα εναλλαγές ρυθμού δεν είδα. Και δεν ήταν ένας ή δύο, ήταν όλη η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.