Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διατεθούν από τις 9.00 π.μ. μέχρι και τις 2.00 μ.μ. του Σαββάτου ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη μεγάλη κερκίδα (τμήματα 2, 3, 7, 8) του γηπέδου υπάρχουν 250 ελεύθερες θέσεις για τις οποίες θα διατεθούν εισιτήρια των 25 ευρώ σε ενήλικες και επιπλέον 60 θέσεις για παιδιά με εισιτήριο 17 ευρώ.

Στη μικρή κερκίδα θα διατεθούν 930 εισιτήρια για ενήλικες (στη Θύρα 4 στην τιμή των 20 ευρώ, στις Θύρες 3 και 5 στην τιμή των 15 ευρώ). Επίσης θα διατεθούν 230 παιδικά εισιτήρια (στην τιμή των 14 ευρώ για τη Θύρα 4 και 10 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5).
Στη νέα κερκίδα (Θύρα 6) θα διατεθούν 338 εισιτήρια στους συλλόγους οργανωμένων φιλάθλων στην τιμή των 12 ευρώ
Να σημειωθεί ότι έχουν εξαντληθεί οι θέσεις και δεν εκδίδονται απλά εισιτήρια:
- Στην οικογενειακή κερκίδα (τμήμα 1)
- Στα τμήματα 4, 5, 6 και 9 της μεγάλης κερκίδας
- Στο άνω διάζωμα της μικρής κερκίδας
- Στο Θύρα 7 της νέας κερκίδας (πέταλο)
Η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου είναι 6.400 θέσεις και τα απλά εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν είναι 1.808. Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα είναι 4.180. Επίσης έχουν δεσμευτεί θέσεις για τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τον κανονισμό διοργάνωσης πρωταθλήματος SUPERLEAGUE (προσκλήσεις σε διοργανώτρια, χορηγούς, φιλοξενούμενους, αξιωματούχους).


Τα εκδοτήρια θα κλείσουν στις 2.00 μ.μ. ακόμα και αν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί ένα (1) ή το ανώτερο δύο (2) εισιτήρια, πάνω στα οποία θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο.


Επισημαίνεται σε όλους τους φιλάθλους, κατόχους καρτών διαρκείας ή απλών εισιτηρίων, ότι κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο προβλέπεται σωματικός έλεγχος για λόγους ασφαλείας από εντεταλμένα όργανα. Δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους αντικείμενα που απαγορεύονται, ενώ οφείλουν να υπακούουν στις οδηγίες που θα δίνονται. Απαγορεύεται επίσης ΑΥΣΤΗΡΑ η προσέλευσή στο γήπεδο κατά ομάδες (πορείες φιλάθλων κ.α.)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ, πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους και την κατάληψη της θέσης που αναγράφει το εισιτήριό τους, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού ή καθυστερήσεων.

6 σχόλια:

 1. http://www.gazzetta.gr/article/item/222392-hanei-panaitoliko-o-estogianoph ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ (3-0)

  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ AIDS !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.gazzetta.gr/article/item/222392-hanei-panaitoliko-o-estogianoph χωρις ριερα κ εστογιανοφ ερχεται ο νιονιος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΠΑΘΕ ΘΛΑΣΗ Ο ESTOGIANOF ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ TEONTOR...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Tσιμπημένα τα εισιτήρια ειδικά σε μεγάλη και μικρή.
  Ο Μπαμόγκο τι γίνεται;; Eφάνη;;

  (Gremlin)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πριν από την ΠΑΕ μου είπαν οτι τελικά θα έρθει αργά το βράδυ στην Ελλάδα. Από την Γαλλία πέταγε σήμερα το βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.