Ξεκάθαρος όσον αφορά τη φάση του πέναλτι ήταν ο επιθετικός του Παναιτωλικού, Στάθης Καραμαλίκης, τονίζοντας πως υπήρξε παράβαση.
Ο Καραμαλίκης στάθηκε και στην απειρία του Παναιτωλικού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για εμάς ήταν μια γιορτή. Η ομάδα είναι ξανά στη μεγάλη κατηγορία. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο και αυτό προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε και να φτάσουμε στη νίκη κάνοντας σεφτέ. Πιστεύω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά εμείς είχαμε παραστάσεις μόνο από Β' και Γ' Εθνική. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε και στη Σούπερ Λίγκα αυτά πληρώνονται».
Για το αν ήταν έτοιμη η ομάδα: «Δεν έχει να κάνει μόνο για εμάς ο βαθμός ετοιμότητας με τα όσα γίνονται. Είναι γενικότερο φαινόμενο. Σκεφτείτε πως δυο βδομάδες πριν στο ματς με τον Αστέρα, ήμασταν στο ξενοδοχείο και μας είπαν πως δεν γίνεται το ματς. Γενικά πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας».

Για το πέναλτι: «Ναι, ήταν πέναλτι γιατί υπήρξε επαφή, με βρήκε και όσοι λένε ότι βρήκε πρώτα μπάλα, ναι αλλά υπάρχει επαφή γιατί με ρίχνει, αλλιώς θα μπορούσα να προχωρήσω».
Για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στη φάση με τον Ελευθερόπουλο: «Από τη στιγμή που και εσείς δεν το είδατε καλά με τα ριπλέι, τι να πω εγώ, θα περιμένουμε να το δούμε».
Για το αν είναι άτυχοι: «Έτσι είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».