Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (VIDEO ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ)

Μ. Γρηγορίου (προπ. Δόξας): Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε ποιότητα και αυτοσκοπός της είναι η απευθείας άνοδος στην Σούπερ Λίγκ. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο έργο για αυτό αποφάσισα να κλείσω χώρους και να προσπαθήσουμε να βγούμε σε αντεπιθέσεις και να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ομάδα του Παναιτωλικού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν νομίζω ότι υπήρχαν κλασσικές ευκαιρίες για καμία από τις δυο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ που στα εκτός έδρας είναι σύνηθες φαινόμενο. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε αναγκάστηκα να ρισκάρω, όπως κάνω πάντα σε κάθε παιχνίδι, και σήμερα το ρίσκο μας βγήκε. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ο βαθμός που πήραμε θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Συγχαρητήρια στους παίχτες που πίστεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν καθώς και στον κόσμο που έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι για να είναι δίπλα μας.

Γ. Νταλακούρας (προπ. Παναιτωλικού): Νομίζω ότι σήμερα η συγκυρία μας στέρησε δυο βαθμούς, για αυτό το λόγο δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που στερηθήκαμε σήμερα στο τελευταίο λεπτό σε κάποιον άλλο παιχνίδι αυτή η συγκυρία θα μας το δώσει.
Αγωνιστικά προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα, νομίζω ότι γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει καιν άλλα γκολ. Με την είσοδο του Γκούρμα χάσαμε κλασσική ευκαιρία για γκολ, ένιωθα ότι θα πετύχουμε γκολ, τελικά το γκολ ήρθε. Συγχαρητήρια στους παίχτες γιατί εγώ νοιώθω την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλη την εβδομάδα, και να παρουσιαστούμε σχετικά καλή στον αγώνα. Δεν αλλάζει κάτι για την συνέχεια το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επόμενη πρόκληση.

Σ. Μαράγκος (παίκτης Δόξας):
Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να είναι κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία.

Γ. Κούσας (παίκτης Παναιτωλικού): Ήταν καθαρά αποτέλεσμα τύχης και συγκυριών. Μια φορά κατέβηκε η Δόξα στην περιοχή μας και πέτυχε στο 96’ το γκολ. Ελπίζω την επόμενη φορά η τύχη να μας δώσει αυτό που σήμερα μας στέρησε.

Μικρά από το Αγρίνιο

* Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Αγρινίου όπου στις κερκίδες βρέθηκε σχεδόν 5000 κόσμος. Στην εξέδρα των φιλοξενούμενων κάτι λιγότερο από 100 οπαδοί της Δόξας που με τρεις τεράστιες σημαίες και με πολύ παλμό και τραγούδια κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο ηλιόλουστο γήπεδο του Παναιτωλικού.
** Πριν την έναρξη η διοίκηση των γηπεδούχων καλωσόρισε το "αδελφό σωματείο" της Δόξας.
*** Άλλο ένα δείγμα της φιλοξενίας που έτυχε η αποστολή της Δόξας ήταν η δεξίωση που έγινε μετά την λήξη και όπου υπήρχε μπουφές.
**** Σαφώς ικανοποιημένος αποχώρησε ο πρόεδρος της Δόξας Θανάσης Σάμιος που παρακολούθησε το παιχνίδι από τα δημοσιογραφικά θεωρία. Αντίθετα συναισθήματα , όπως ήταν άλλωστε φυσικό για τον ομόλογό του, Φώτη Κωστούλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο!Το blogging σημαίνει διάλογος!

Για να μπορείς να γράφεις και να γίνεις μέλος στην παρέα μας μπες εδώ και φτιάξε κωδικό https://www.google.com/accounts/Login?hl=EL

Σημείωση : Κάθε υβριστικό σχόλιο θα διαγράφεται...

Αποφεύγετε τα Greeklish.